آغاز دور جدید حملات هوایی عربستان به صنعاء

چهارشنبه 3 آذر 1400
12:49
آغاز دور جدید حملات هوایی عربستان به صنعاء
ائتلاف متجاوز به یمن بامداد امروز (چهارشنبه) اعلام کرد، دور جدیدی از حملات هوایی را به اهدافی در صنعاء آغاز کرده است.

العالم - یمن

ائتلاف سعودی بامداد امروز (چهارشنبه) اعلام کرد، حملات هوایی علیه اهدافی در صنعاء را آغاز کرده و در ادامه مدعی شد، این اهداف «نظامی و مشروع» هستند.

بر اساس گزارش «رأی الیوم»، ائتلاف سعودی در ادامه از غیرنظامیان یمنی خواست از تجمع یا نزدیک شدن به مکان‌های مورد هدف دوری کنند.

از سوی دیگر شبکه سعودی «العربیه» ادعا کرد، ائتلاف سعودی تجهیزات نظامی بیشتری را به مأرب فرستاده است.

در همین ارتباط، شبکه «سبأ» هم گزارش کرد، ائتلاف سعودی ۱۶ حمله هوایی به استان مأرب – ۹ حمله به الجوبه و ۷ حمله به صراوح- داشته است.

شبکه «المسیره» در گزارشی با عنوان عربستان در بن‌بست تبلیغ برای دستاورد نظامی و گدایی مداخله آمریکا در یمن اعلام کرد، در اوج درخواست‌ها برای حمایت بین‌المللی و نیز درخواست برای مداخله مستقیم آمریکا در یمن، عربستان سعودی برگی جز تشدید هوایی به صنعاء نیافت تا به وسیله آن جانی دوباره به مزدورانش بدهد بنابراین حمله به منازل و محله‌های مسکونی در صنعا را از سرگرفت. برخی استان‌ها مانند ابتدای جنگ یمن هدف گرفته شده‌اند انگار نه انگار که هفت سال از این جنگ می‌گذرد.

در ادامه گزارش به ادعای سعودی‌ها که از غیرنظامیان یمنی می‌خواهند از اماکن هدف دور بشوند، پرداخته شده است. المسیره همه اینها را تنها ویترین رسانه‌های وابسته به ائتلاف سعودی اعلام می‌کند و می‌افزاید این آمریکاست که اهداف و مختصات دقیق آنها برای حمله را مشخص می‌کند.

در همین ارتباط، المسیره اعلام کرد، در حملات بامداد امروز ائتلاف سعودی به یک ساختمان در دست ساخت متعلق به بیمارستان «الیتیم» در شهرستان «معین» استان صنعاء دو غیرنظامی شهید و دو نفر دیگر زخمی شدند.

همچنین جنگنده‌های ائتلاف سعودی یک کارخانه پلاستیک در شهرستان «الثوره» را هدف گرفتند.

در حمله هوایی دیروز ائتلاف سعودی به «حیس» در استان «الحدیده» نیز یک جنین سقط شد. پدر این نوزاد شهید و مادر وی با جراحات بسیار شدید به بیمارستان منتقل شد.

عربستان سعودی هفت سال است که با تشکیل ائتلافی با حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی ضمن حملات گسترده هوایی به شهرهای مختلف یمن، از رسیدن مواد غذایی ، دارویی و سایر نیازهای مردم به شهرهای مختلف این کشور جلوگیری می‌کند.

این تجاوز نظامی که از مارس ۲۰۱۵ آغاز شد تا کنون به هیچ دستاوردی نداشته و سعودی‌ها دنبال خروج آبرومندانه از آن هستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد