دیدار باقری با وزیر خارجه اتریش درباره مذاکرات وین و مناسبات دوجانبه

چهارشنبه 10 آذر 1400
13:24
دیدار باقری با وزیر خارجه اتریش درباره مذاکرات وین و مناسبات دوجانبه سفیر ایران در وین از دیدار علی باقری با وزیر خارجه اتریش خبر داد و رایزنی درباره مذاکرات وین و تقویت مناسبات دوجانبه و چندجانبه را از محورهای این گفت‌وگو برشمرد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

عباس باقرپور اردکانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در وین امروز (چهارشنبه دهم آذر ماه) در توئیتی با انتشار تصویری، از دیدار علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با وزیر خارجه اتریش خبر داد.

در این توئیت آمده است: در گفت‌وگوی صمیمانه علی باقری و مایکل لینهارت وزیر خارجه اتریش بر تقویت روابط دو و چند جانبه تأکید شد.

سفیر ایران خاطرنشان کرد: مذاکرات وین با هدف رفع تحریم‌های غیرانسانی آمریکا نیز از جمله موضوعات مورد بحث بود.

وی تاکید کرد، به محض این‌که آنها آماده باشند ما نیز آمادگی داریم.

مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین از روز دوشنبه (۸ آذرماه/۲۹ نوامبر) در پایتخت اتریش آغاز شد. این نخستین دور از این گفت‌وگوها در دولت «سید ابراهیم رئیسی»، رئیس‌ دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده رفع تمامی تحریم‌ها علیه ایران، به گونه‌ای که قابل راستی‌آزمایی باشد مهم‌ترین دستور کار هیأت ایرانی را در این گفت‌وگوها تشکیل خواهد داد.

بعد از نشست آغازین طی دوشنبه، کارشناسان دیروز (سه‌شنبه) کار بر روی مسئله رفع تحریم‌ها را شروع کردند و قرار است در گفت‌وگوهای امروز (چهارشنبه) به مسئله تعهدات هسته‌ای ایران پرداخته شود.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا پایان محاصره دریایی ایران را اعلام کرد


پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس غزه؛ پاسخ حماس هفتهٔ آینده / اسرائیل همچنان نقض‌کنندهٔ توافق


ایران هتک حرمت مساجد و حمله به مردم فلسطین در کرانه باختری را محکوم کرد


توافق ایران و آمریکا، موازنه قدرت در منطقه را بازتعریف میکند و رژیم صهیونیستی را در تنگنا قرار داده است


دادستان کل کشور: پیگیری حقوقی جنایات جنگی در دستور کار است


دامنه‌های شرقی کرانه باختری به یک پروژه بزرگ شهرک‌سازی تبدیل می‌شود


ونس: اسرائیل با کشتار نمی‌تواند مشکلات امنیتی خود را حل کند


تاکید بر مسئولیت آمریکا در ایفای نقش مؤثر بر پایان جنگ


رهبر معظم انقلاب: مذاکرات آینده به معنای پذیرش نظر دشمن نخواهد بود


تهران قطب غذایی منطقه می‌شود؛ نمایشگاه کشاورزی ایران، فصل تازه در امنیت غذایی خاورمیانه