ضربه‌ای دیگر به دولت جانسون

وزیر برگزیت انگلیس استعفا کرد

يکشنبه 28 آذر 1400
02:55
 وزیر برگزیت انگلیس استعفا کرد یک روزنامه انگلیسی گزارش داد وزیر برگزیت این کشور به دلیل ناامیدی از دولت جانسون به‌دلایلی شامل افزایش مالیات و محدودیت‌های کرونایی بیشتر، استعفا داد.

العالم-اروپا

در ادامه مشکلات متعدد از جمله سقوط در نظرسنجی‌ها و رسوایی‌هایی که اخیراً گریبان‌گیر دولت «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس شده، استعفای یک وزیر کابینه ضربه دیگری به تداوم زندگی این کابینه وارد کرد.

روزنامه «دیلی میل» بامداد یکشنبه گزارش داد «دیوید فراست» وزیر برگزیت انگلیس به دلیل ناامیدی از دولت جانسون به‌دلایلی شامل افزایش مالیات و محدودیت‌های کرونایی بیشتر، استعفا داده است.

خبرگزاری «رویترز»، به نقل از این روزنامه نوشت: «فراست به طرز عجیبی از دولت بوریس جانسون استعفا داده است».

دفتر نخست‌وزیری انگلیس بلافاصله به درخواست‌ها برای اظهار نظر در این‌باره پاسخ نداد اما دقایقی بعد این خبر را تایید کرد. فراست هنوز درباره استعفای خود اظهار نظر علنی نکرده است.

دیلی میل نوشت، استعفای فراست به دلیل اعمال محدودیت‌های کرونایی بیشتر توسط دولت جانسون از جمله الزام به دریافت گواهی واکسیناسیون، نارضایتی گسترده‌تر از افزایش مالیات و هزینه سیاست‌های زیست محیطی «صفر خالص» صورت گرفته است.

رویترز در این‌باره تحلیل کرد: «خروج ارشدترین مذاکره‌کننده دولت انگلیس در امور برگزیت، ضربه دیگری به جانسون است که با هشدارهایی از سوی برخی از قانونگذاران هم‌حزبی مبنی بر اینکه باید رهبری خود را بهبود بخشد یا با چالشی روبرو خواهد شد، مواجه شده است».

پیش از این نیز نظرسنجی جدید در انگلیس نشان داده بود که همزمان با افزایش انتشار گزارش‌های رسواکننده از دولت این کشور، محبوبیت حزب حاکم و نخست‌وزیر انگلیس به‌شدت کاهش یافته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش: مسیر تقویت قدرت دفاعی و بازدارندگی را با جدیت دنبال می‌کنیم


گزارش خبری شبکه العالم از خشم و انتقاد گسترده در تل آویو پس از توافق ایران و آمریکا + فیلم


عراقچی: وزارت خارجه آماده همکاری با مجلس به منظور تحقق اهداف اقتصادی کشور است


پزشکیان: مذاکره‌کنندگان از سیاست‌های تعیین شده رهبری عدول نمی‌کنند


استقبال کره جنوبی از توافق ایران و آمریکا


قدردانی حزب‌الله از اصرار ایران برای توقف جنگ در لبنان در جریان هر تفاهمی


دشمن تسلیم حضور مردم و قدرت رزمندگان ما در میدان شد


قالیباف: با مقاومت تاریخی ملت، ایران گامی بلند به سوی پیروزی نهایی برداشت


رسانه صهیونیستی: اهداف اعلامی نتانیاهو در تفاهم آمریکا و ایران دیده نمی‌شود


جنبش نجبای عراق شهادت حاج علی موسی دقدوق را تسلیت گفت