اعلام قرنطینه سراسری در هلند پس از شیوع سویه اومیکرون کرونا

يکشنبه 28 آذر 1400
07:21
اعلام قرنطینه سراسری در هلند پس از شیوع سویه اومیکرون کرونا نخست‌وزیر هلند از اجرای قرنطینه سراسری در این کشور خبر داد.

العالم - اروپا

به نقل از سی‌ان‌ان، گسترش سویه اومیکرون ویروس کرونا در کشورهای مختلف باعث ایجاد محدودیت‌ها و سازوکارهای جدید مقابله با شیوع این ویروس شده است.

از جمله گسترش سویه جدید کرونا در هلند باعث شد تا «مارک روته»، نخست وزیر این کشور قرنطینه سراسری را با هدف جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا اعمال کند.

نخست وزیر هلند در یک کنفرانس خبری گفت: هلند از فردا به قرنطینه بازمی گردد. با موج پنجم کرونا و گسترش سویه اومیکرون حتی سریع‌تر از آنچه می‌ترسیدیم، اعمال این محدودیت‌ها اجتناب ناپذیر است.

از سوی دیگر، اعمال محدودیت‌های کرونایی در کشورهای مختلف اروپایی با واکنش اعتراضی شهروندان قاره سبز روبرو شده و در کشورهای مختلف اروپا تظاهرات اعتراضی علیه محدودیت‌های ناشی از کرونا برقرار شده است.

هزاران نفر از شهروندان آلمان در فرانکفورت برای اعتراض به اقدامات دولت به خیابان‌ها آمدند و این تظاهرات به درگیری معترضان و پلیس انجامید که در نتیجه آن تعدادی از شهروندان آلمانی نیز دستگیر شدند.

همچنین از بعدازظهر روز شنبه جمعیت زیادی از شهروندان ایتالیایی در شهر تورین تجمع کردند و خواستار پایان محدودیت‌های ناشی از شیوع کرونا در این کشور شدند.

0% ...

آخرین اخبار

پارلمان عربی تجاوز رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد


آماده‌سازی جایگاه وداع با رهبر شهید انقلاب + فیلم


جام جهانی ۲۰۲۶ | مراکش هلند را حذف کرد


عراقچی: همدلی ایران و عراق جلوه‌ای از پیوندهای عمیق دینی و انسانی میان دو ملت است


تحلیل تجاوزات اخیر آمریکا در تنگه هرمز و واکنش ایران در برنامه "العین الاسرائیلی"


غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود


بقائی: طی روزهای آتی هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با طرف آمریکایی نداریم


جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید در عتبات عراق؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و استاندار کربلا


پنج نفر در تیراندازی شمال آلمان کشته شدند


گروهی از یهودیان بلژیک خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدند