رایزنی رژیم صهیونیستی با روسیه درباره «موضوعات کلیدی»

سه شنبه 7 دی 1400
11:28
رایزنی رژیم صهیونیستی با روسیه درباره «موضوعات کلیدی» رژیم صهیونیستی اعلام کرد، «یائیر لاپید» وزیر خارجه این رژیم با همتای روس خود درباره «تعدادی از مسائل منطقه‌ای و موضوعات کلیدی» رایزنی تلفنی انجام داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی با انتشار بیانیه‌ای درباره رایزنی تلفنی وزیر خارجه این رژیم با «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت»، یائیر لاپید وزیر خارجه رژیم صهیونیستی روز دوشنبه (دیروز) با سرگئی لاوروف همتای روس خود در مورد «تعدادی از مسائل منطقه‌ای و همچنین موضوعات کلیدی» گفت‌و‌گو کرد.

این وزارتخانه توضیحات بیشتری درباره رایزنی تلفنی یائیر لاپید با سرگئی لاوروف وزرای خارجه روسیه و رژیم صهیونیستی ارائه نداد.

وزارت خارجه روسیه هم درباره رایزنی تلفنی لاوروف و لاپید بیانیه صادر کرد. به روایت مسکو، لاوروف و لاپید در تماس تلفنی درباره احیای حقوق مالکیت روسیه بر اماکن تاریخی در رژیم صهیونیستی و مخالفت با تلاش‌ها برای بازنگری در نتایج جنگ جهانی دوم گفت‌و‌گو کردند.

وزارت خارجه روسیه همچنین خبر داد، گفت‌و‌گوی تلفنی روز دوشنبه وزرای خارجه روسیه و رژیم صهیونیستی از طرف لاپید انجام شده است.

به گفته مسکو، وزرای خارجه روسیه و رژیم صهیونیستی در این رایزنی تلفنی درباره مجموعه‌ای از موضوعات مد نظر در دستورکار از قبیل تقویت تجارت و روابط اقتصادی صحبت کردند.

در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است: «درباره گام‌هایی برای توسعه بیشتر همکاری در عرصه بین‌المللی، از جمله مخالفت قاطع با تلاش‌ها برای تجلیل از نازیسم و تجدید نظر در نتایج جنگ جهانی دوم توافق شد».

رایزنی تلفنی لاوروف با لاپید که وزیر خارجه و نخست‌وزیر گردشی رژیم صهیونیستی است در شرایطی انجام شده که وی روز گذشته در اظهاراتی درباره آغاز دور هشتم مذاکرات وین با موضوع رفع تحریم‌های غیرقانونی ایران گزافه‌گویی کرده بود.

لاپید روز گذشته ضمن تکرار اتهام‌زنی‌ها به ایران گفت: «اسرائیل با هر توافقی مخالفت ندارد. یک توافق خوب، موضوعی خوب خواهد بود. ما با توافقی که باعث نظارت واقعی بر برنامه هسته‌ای، پول و شبکه ترور ایران نشود، مخالف هستیم».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رسانه‌های عبری: خلع سلاح حزب‌الله هدفی غیرواقع‌بینانه است


تلفات اسرائیل در لبنان/ تداوم بمباران شدید جنوب لبنان/ هشدار صهیونیست‌ها برای تخلیه شهر «صور»


شورای امنیت سازمان ملل حمله به نیروگاه هسته‌ای براکه امارات را محکوم کرد


پزشکیان: تعاملات متوازن توسعه‌گرا مبنای سیاست خارجی دولت است


رهبر جریان صدر جدایی گروه «سرایا السلام» از این جریان را اعلام کرد


اظهارات مقام کره جنوبی درباره حمله به یک کشتی این کشور در خلیج فارس


رایزنی باقری با مشاور امنیت ملی سوئیس در مسکو


قالیباف: همکاری برای قوی‌شدن بدون دخالت خارجی نقش مؤثری در حل بحران‌های منطقه‌ای دارد


تاکید ایران و روسیه بر ضرورت معماری نوین امنیت جهانی


عراقچی: دعا می‌کنیم به میمنت عید بزرگ قربان، شاهد تعمیق همبستگی اسلامی در منطقه باشیم