باقری: تبدیل مولفه‌های قدرت ملی به اقتدار منطقه‌ای‌ و بین‌المللی هنر سردار سلیمانی بود

دوشنبه 13 دی 1400
16:14
باقری: تبدیل مولفه‌های قدرت ملی به اقتدار منطقه‌ای‌ و بین‌المللی هنر سردار سلیمانی بود مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران در مراسم گرامیداشت شهید سلیمانی در وین تبدیل مولفه‌های قدرت ملی به اقتدار منطقه‌ای‌ و بین‌المللی را هنر سردار سلیمانی خواند.

العالم - اروپا

امروز (دوشنبه) همزمان با دومین سالگرد شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی، هیأت مذاکره‌ کننده ایران در مراسم بزرگداشتی که در سفارت جمهوری اسلامی ایران در وین برگزار شد، شرکت کردند.

علی باقری رئیس هیأت مذاکره‌ کننده ایرانی در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ثبات قدم در پیگیری اهداف و منافع ملت ایران را درس مهم سردار سلیمانی خواند.

وی با اشاره به اهمیت تولید «قدرت» و «اقتدار»، تصریح کرد که سردار شهید سلیمانی ضمن نقش‌آفرینی موثر در تولید مؤلفه‌های قدرت ملی، توانست این مؤلفه‌ها را در عرصه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی به اقتدار تبدیل کند.

در این مراسم همچنین شماری از حاضران به ذکر خاطرات و نکاتی در خصوص شخصیت و اقدامات سردار سلیمانی پرداختند.

0% ...

آخرین اخبار

روایت قالیباف از اعلام خبر شهادت رهبر انقلاب اسلامی


ویدیوگرافیک/ ۱۰۰ روز نبرد طوفان الاقصی به روایت آمار و ارقام


هشدار سرلشکرعبداللهی: هر کشوری سپردفاعی آمریکا شود در آتش جنگ می‌سوزد


گسترش کارزار «به شما دروغ گفتند» از غزه تا قونیه


حماس: تحویل سلاح، فقط همزمان با عقب نشینی نظامیان اشغالگر انجام خواهد شد+فیلم


کویت مدعی حمله پهپادی شد


دژ راهبردی آمریکا در سوریه زیر ضرب موشک‌های ایران


شبکه های برق امارات، قطر و عربستان درخدمت پایگاه های نظامی آمریکا در حمله به ایران+ فیلم


نهاد دریایی انگلیس از اصابت پرتابه به یک نفتکش در سواحل عمان خبر داد


نخست‌وزیر انگلیس خواستار استعفای رئیس فیفا شد/ لغو طرح جنجالی اینفانتینو


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"