وزیران دفاع آمریکا و روسیه درباره مسائل امنیتی و اوکراین گفت و گو کردند

پنج‌شنبه 16 دی 1400
20:09
وزیران دفاع آمریکا و روسیه درباره مسائل امنیتی و اوکراین گفت و گو کردند سرگئی شایگو وزیر دفاع روسیه و لوید آستین وزیر دفاع آمریکا درباره مسائل امنیتی و موضوع اوکراین گفت و گوی تلفنی کردند.

العالم - اروپا

خبرگزاری تاس روز پنجشنبه به نقل از یک مقام وزارت دفاع روسیه،نوشت: وزیران دفاع روسیه و آمریکا در خصوص مسائل امنیتی مورد علاقه دو طرف گفت و گو کردند.

بر اساس این گزارش ، وزیر دفاع آمریکا درباره این گفت و گوی تلفنی در توئیتر نوشت که با همتای روسی خود درباره وضعیت مرز روسیه و اوکراین نیز گفت و گو کرده است.

آستین یادآورشد که با شایگو درباره کاهش ریسک وخطر در منطقه مرزی روسیه و اوکراین تبادل نظر کرده است.

به گزارش ایرنا، قرار است گفت و گوهای امنیتی راهبردی روسیه و آمریکا در ۱۰ ژانویه ۲۰۲۲ (۲۰ دی)، نشست شورای ناتو و روسیه در ۱۲ ژانویه (۲۲ دی) و نشست شورای دائمی سازمان امنیت و همکاری اروپا در ۱۳ ژانویه (۲۳ دی) تشکیل شود.

روسیه بارها خواستار مذاکره دولت اوکراین با نمایندگان این دو منطقه برای دستیابی به توافق و حل و فصل اختلاف ها شده است اما کی‌یف مسکو را به حمایت و تشویق جدایی طلبان متهم و مذاکره با نمایندگان این مناطق را رد می‌کند.

همزمان با افزایش تنش‌ها میان واشنگتن و مسکو بر سر اوکراین و در حالیکه قرار است مذاکرات امنیتی میان دو قدرت در ژانویه ۲۰۲۲ آغاز شود، جو بایدن و ولادیمیر پوتین ۳۰ دسامبر ۲۰۲۱ (۹ دی) ۵۰ دقیقه با یکدیگر تلفنی گفت و گو کردند.

این دومین تماس میان رهبران آمریکا و روسیه در ماه دسامبر ۲۰۲۱ و پیش از برنامه گفت و گوی میان مقام های ارشد آمریکایی و روسی در ۱۰ ژانویه در ژنو بود.

0% ...

آخرین اخبار

ولایتی: تاریخ فروشی نیست


پزشکیان: تداوم محاصره دریایی غیرقابل تحمل است


قالیباف به سران ‌آمریکا درس جغرافیا می‌دهد؛ ایران محاصره‌پذیر نیست!


دعوت هیات دولت از عموم ملت شریف ایران برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی


سناتور آمریکایی خطاب به هگست: به هیچ هدفی علیه ایران نرسیدید


مهلت 60 روز برای ترامپ، فردا به پایان میرسد


حضرتی: خلیج فارس سند تاریخی هویت ایرانی است


عراقچی خطاب به ترامپ: نام این تنگه «هرمز» است نه هیچ نام دیگری


قالیباف: ساحل‌نشینان خلیج فارس، پاسبانان تاریخی مرزهای جنوبی سرزمین‌مان هستند


پزشکیان: ناامنی در خلیج فارس نتیجه تجاوزگری آمریکا و اسرائیل است