هند خواستار آرام شدن اوضاع در قزاقستان شد

دوشنبه 20 دی 1400
23:10
هند خواستار آرام شدن اوضاع در قزاقستان شد وزارت امورخارجه هند روز دوشنبه اعلام کرد، ما به عنوان یک شریک نزدیک و دوست قزاقستان، خواستار آرام شدن زودهنکام اوضاع این کشور هستیم.

العالم - آسیا

به گزارش خبرگزاری یونایتد نیوز هند، آریندام باغچی سخنگوی وزارت امور خارجه هند دوشنبه تصریح کرد: دهلی نو تحولات اخیر قزاقستان را از نزدیک دنبال می‌کند.

وی با بیان اینکه هماهنگی اتباع هند با مقام‌های قزاقستان به تضمین امنیت آن‌ها کمک کرده است گفت، به آنها توصیه می شود دستورالعمل‌های امنیتی محلی را رعایت کنند و برای هر گونه کمکی با سفارت هند در تماس باشند.

اعتراض ها در چند شهر قزاقستان از ۲ ژانویه (۱۲ دی) آغاز و اندک اندک به شورش جمعی منجر شد به طوری که مراکز دولتی در چند شهر، هدف غارتگران قرار گرفت.

درگیری های خشونت بار منجر به کشته و زخمی شدن شمار زیادی شد.

توقایف رئیس جمهور قزاقستان از سازمان پیمان امنیت جمعی به رهبری روسیه درخواست کمک کرد که نیروهای روسیه به قزاقستان اعزام شدند.

به گزارش ایرنا، سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO) در سال ۱۹۹۲ تأسیس شد و در حال حاضر شامل ارمنستان، بلاروس، روسیه، تاجیکستان، قزاقستان و قرقیزستان است. سازمان پیمان امنیت جمعی با هدف "تقویت صلح، امنیت و ثبات در منطقه و جهان، حفاظت جمعی از استقلال و تمامیت ارضی کشورهای عضو" تأسیس شده است.

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران