روند مذاکرات ایران و عربستان رو به رشد است

پنج‌شنبه 30 دی 1400
10:39
روند مذاکرات ایران و عربستان رو به رشد است نایب رئیس کمیسیون امنیت‌ملی مجلس از روند رو به رشد مذاکرات ایران و عربستان برای از سرگیری روابط خبر داد.

عباس مقتدایی نایب رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به مذاکرات ایران و عربستان برای از سرگیری روابط، گفت: ایران همواره برقراری روابط برادرانه با عربستان، مشروط بر آنکه آنان و ضعیت امت اسلامی را بیش از پیش مورد توجه قرار دهند به عنوان یکی از اولویت‌های مهم خود می‌داند.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به طرف‌های عربستانی بارها گفته‌ است که وحدت میان کشورهای مسلمان به ویژه همکاری ایران و عربستان می تواند به نفع هر دو کشور و کشورهای منطقه باشد، ادامه داد: ایران همواره سیاست برادری و دوستی با کشورهای همسایه را دنبال می کند و از عربستان سعودی نیز توقع داریم در تراز امت اسلامی عمل کند و بداند از هم گسیختگی کشورهای مسلمان و جنگ و جدال میان آنها به ضرر همگان تمام می‌شود.

نماینده اصفهان در مجلس با تاکید براینکه عربستان باید به نقش تاریخی خود عمل کند، اضافه کرد: عربستان کشور مهمی است و نقش مهمی در وحدت میان کشورهای مسلمان و خاتمه دادن به تنش ها در منظقه دارد.

نایب رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس با اعلام اینکه طرف های ایرانی و عربستانی در چند دور از مذاکرات انجام شده دیدگاه‌های خودشان را مطرح کرده‌اند، اظهار کرد: با توجه به گزارشاتی که به کمیسیون واصل شده است روند مذاکرات ایران و عربستان رو به رشد است اما نتایج آن به‌گونه‌‌ای خواهد بود که همه کشورهای منطقه از آن منتفع خواهند شد و کشورهای محور مقاومت تقویت خواهند شد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

شبکه های برق امارات، قطر و عربستان درخدمت پایگاه های نظامی آمریکا در حمله به ایران+ فیلم


نهاد دریایی انگلیس از اصابت پرتابه به یک نفتکش در سواحل عمان خبر داد


نخست‌وزیر انگلیس خواستار استعفای رئیس فیفا شد/ لغو طرح جنجالی اینفانتینو


ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


کره شمالی: ناتو در حال آماده شدن برای جنگ است


تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


ادامه آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند


انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"