اقدام جانب‌دارانه اتحادیه عرب ضد یمن به دنبال پاسخ موشکی به امارات

دوشنبه 4 بهمن 1400
14:49
اقدام جانب‌دارانه اتحادیه عرب ضد یمن به دنبال پاسخ موشکی به امارات اتحادیه عرب خواستار افزودن دوباره دولت ملی یمن به «فهرست تروریستی» شد.

العالم - یمن - جهان اسلام
بنابر گزارش آسوشیتدپرس، اتحادیه عرب اعلام کرد دولت ملی یمن پس از حمله به امارات متحده عربی باید به عنوان گروه «تروریستی» شناخته شود.
نیروهای یمنی به تازگی امارات متحده عربی را هدف حملات پهپادی خود قرار دادند که این حملات به کشته شدن ۳ نفر و زخمی شدن شش نفر دیگر منجر شد.
اتحادیه کشورهای عرب مستقر در قاهره تأکید کرد که نیروهای یمنی باید پس از این حمله «به عنوان یک سازمان تروریستی» معرفی شوند.
در بیانیه‌ای که پس از یک نشست فوق‌العاده این اتحادیه منتشر شد، اتحادیه عرب این حملات را «نقض آشکار قوانین بین‌المللی… و تهدیدی واقعی برای تاسیسات حیاتی غیرنظامی، منابع انرژی، و ثبات اقتصادی جهانی» و همچنین تهدیدی برای صلح و امنیت منطقه خواند. این در حالی است که در بیانیه اتحادیه عرب به موارد تجاوز مکرر عربستان به خاک یمن و جان باختن صدها غیرنظامی یمنی اشاره‌ای نشده است.
این درخواست چند روز پس از آن مطرح می‌شود که جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا چهارشنبه هفته گذشته در نشست خبری خود در کاخ سفید گفت در حال بررسی بازگرداندن دولت یمن به فهرست «گروه‌های تروریستی» است.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند