آمریکا به دنبال استقرار موشک در اروپا

پنج‌شنبه 7 بهمن 1400
16:13
آمریکا به دنبال استقرار موشک در اروپا  رسانه‌های روسی امروز (پنجشنبه) به نقل از یک مقام ارشد این کشور گزارش دادند که آمریکا در حال آماده‌شدن برای استقرار سامانه‌های موشکی در اروپا و منطقه آسیا و اقیانوسیه است.

العالم _ اروپا

«ولادیمیر ارماکوف» مدیر دپارتمان منع اشاعه و کنترل تسلیحات وزارت خارجه روسیه گفت که مسکو معتقد است واشنگتن در حال آماده شدن برای انتقال موشک‌های کوتاه و میان برد به اروپا و منطقه آسیا-اقیانوسیه است.

ارماکوف در مصاحبه با خبرگزاری «تاس» اظهار داشت: «اگر از محدودیت و قابل پیش‌بینی بودن در این حوزه اطمینان حاصل نکنیم، بحران موشکی غیرقابل اجتناب است».

وی درباره زمان ازسرگیری مذاکرات استراتژیک مسکو-واشنگتن، توضیح داد: «ادامه گفتگوها در مورد ثبات راهبردی با ایالات متحده تا حد زیادی به آمادگی واشنگتن برای پاسخ دقیق و واقع‌بینانه به نگرانی‌های امنیتی مرکزی روسیه و شروع کار بر روی تدوین عملی تضمین‌های الزام‌آور قانونی برای توقف گسترش بیشتر ناتو و عدم استقرار سلاح‌های ایالات متحده و متحدانش در نزدیکی مرزهای ما و بازگرداندن پیکربندی نیروها و تجهیزات نظامی ائتلاف [ناتو] به سطح سال ۱۹۹۷، زمانی که قانون تأسیس روسیه و ناتو امضا شد، بستگی دارد. این مسائل اکنون اولویت مطلق ما هستند».

این دیپلمات روس اظهار داشت: «ما ملاحظات عملی خود را برای حل این مجموعه مشکلات به طرف آمریکایی منتقل کردیم، پیش نویس معاهده مربوطه با ایالات متحده و توافقنامه با ناتو را تهیه و ارائه کردیم. آنها منتظر یک واکنش محتوایی و واکنش‌های متقابل بودند».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آموزش نیروهای جدایی طلب سومالی لند در تل آویو


حماس درباره جلوگیری از ورود کمک های بشردوستانه به غزه هشدار داد


گزارش العالم از برگزاری مراسم عرفه در تهران+ ویدیو


فرماندهان ارشد نظامی یمن: دستان مجاهدان ما همچنان بر ماشه است


کره شمالی آزمایش موشکی مبتنی بر هوش مصنوعی انجام داد


آژیر خطر در شمال سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


حزب‌الله با ۳۲ عملیات موشکی و پهپادی مواضع ارتش صهیونیستی را هدف قرار داد


دیدار باقری و مشاور امنیت ملی عراق در مسکو با تأکید بر نقش مقاومت در ایجاد ثبات در منطقه


عبور ۲۵ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه


رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است