روسیه خواستار خروج نظامیان خارجی از سوریه شد

جمعه 8 بهمن 1400
04:11
روسیه خواستار خروج نظامیان خارجی از سوریه شد

معاون نماینده روسیه در سازمان ملل ضمن انتقاد از حضور نیروهای آمریکایی در سوریه بدون آنکه به مبارزه با تروریسم کمک کنند، گفت نیروی هوافضای روسیه کمک به ارتش سوریه برای نابودی داعش را ادامه می‌دهد.

العالم - سوریه

«دیمیتری پولیانسکی» معاون نماینده روسیه در سازمان ملل گفت که مسکو خواستار خروج فوری همه نیروهای خارجی مستقر در سوریه است.

پولیانسکی شامگاه پنجشنبه طی سخنرانی در نشست شورای امنیت اظهار داشت: «ما خواستار خروج فوری تمامی نیروهای خارجی حاضر در سوریه هستیم. ایالات متحده به وضوح نه در مقیاس محلی و نه در مقیاس جهانی در حال مقابله با تروریسم نیست».

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، در همین حال این دیپلمات روس تاکید کرد، روسیه در کنار مقامات دمشق از تلاش برای مبارزه با تروریسم در سوریه دست نمی‌کشد.

وی در پایان گفت: «نیروهای ارتش سوریه با حمایت نیروی هوافضای روسیه به جستجو و نابودی داعش در سوریه ادامه می‌دهند و این کار ادامه خواهد داشت».

پیش از این نیز هیات نمایندگی روسیه در سازمان ملل، از آمریکا به دلیل حمایت از تروریست‌های «تحریر الشام»، سرقت منابع سوریه و اشغال اراضی این کشور انتقاد کرده بود.

از سوی دیگر، وزارت دفاع روسیه چندی پیش اعلام کرد، جنگنده‌های نظامی این کشور و سوریه به صورت مشترک در حریم هوایی مرزهای سوریه شامل منطقه جولان گشت‌زنی کردند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: همدلی ایران و عراق جلوه‌ای از پیوندهای عمیق دینی و انسانی میان دو ملت است


تحلیل تجاوزات اخیر آمریکا در تنگه هرمز و واکنش ایران در برنامه "العین الاسرائیلی"


غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود


بقائی: طی روزهای آتی هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با طرف آمریکایی نداریم


جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید در عتبات عراق؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و استاندار کربلا


پنج نفر در تیراندازی شمال آلمان کشته شدند


گروهی از یهودیان بلژیک خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدند


تحلیل روز| "وحدت میدان‌ها"؛ روایت شکل‌گیری یک دکترین منطقه‌ای برگرفته از اندیشه رهبر شهید


اولین نشست کمیته مشترک عمان و ایران درباره تنگه هرمز برگزار شد


مرور مهم‌ترین عناوین گوناگون جهان در برنامه "عالمکم" + فیلم