گزارش العالم از تازه ترین تصمیم جریان صدر برای تحریم جلسه پارلمان انتخاب رئیس جمهور +فیلم

شنبه 16 بهمن 1400
14:49
فراکسیون صدر در عراق ضمن متوقف کردن مذاکره با گروه های سیاسی درباره تشکیل کابینه، جلسه پارلمان برای انتخاب رئیس جمهور را هم تحریم کند.

العالم - عراق

نوید بهروز، مدیر دفتر شبکه العالم در بغداد گزارش داد، حسن العذاری، رئیس فراکسیون صدر در پارلمان طی اظهاراتی در پارلمان عراق گفت که این فراکسیون مذاکره با دیگر گروه های سیاسی درباره تشکیل کابینه آینده را تا اطلاع ثانوی متوقف می کند.

وی افزود همه اعضای این فراکسیون به جز معاون اول رئیس پارلمان، قصد دارند جلسه روز دوشنبه آینده پارلمان را برای انتخاب رئیس جمهور را هم تحریم کنند. وی اشاره ای به علت این تصمیم گیری نکرده است.

مقتدا صدر، رهبر جریان صدر در عراق از اظهار نظر مستقیم در این باره خودداری کرده و نمایندگان این جریان در پارلمان را برای مشارکت در جلسه انتخاب رئیس جمهور – که از حزب دموکرات کردستان عراق معرفی شده است – آزاد گذاشته است.

صحبت از استفاده از مکانیسم (ثلث معطل) یعنی (یک سومی که قدرت استیضاح وزرای دولت را دارند) برای انتخاب رئیس جمهور است. فراکسیون "چارچوب هماهنگی گروه‌های شیعی" و ائتلاف میهنی کردستان و شماری از نامزدهایی که خود را در معرض حذف از فضای سیاسی عراق می دانند تصمیم گرفته اند از مکانیسم (ثلث معطل) در این جلسه استفاده کنند. تعداد این نمایندگان به 120 نفر می رسد.

برخی معتقدند که این تصمیم فراکسیون صدری یک تصمیم پیش دستانه است.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند