تظاهرات لبنانی‌ها مقابل سفارت فرانسه در همبستگی با «جورج عبدالله»

پنج‌شنبه 21 بهمن 1400
12:29
تظاهرات لبنانی‌ها مقابل سفارت فرانسه در همبستگی با «جورج عبدالله» لبنانی‌ها به منظور ابراز همبستگی با یک مبارز لبنانی علیه رژیم صهیونیستی که از چند دهه قبل در فرانسه بازداشت شده، در برابر سفارت فرانسه در بیروت تظاهرات کردند.

العالم - لبنان

شب گذشته (چهارشنبه) فعالان لبنانی در همبستگی با «جورج عبدالله» مبارز لبنانی علیه رژیم صهیونیستی که از سال 1984 در فرانسه بازداشت شده، در برابر سفارت فرانسه در بیروت تظاهرات کردند.

این تظاهرات اعتراض آمیز لبنانی‌ها به منظور همبستگی با جورج عبدالله قبل از تصمیم دادگاه فرانسه درباره وی است. «فداء عبدالفتاح» وکیل و فعال حقوق بشری در این زمینه اظهار داشت: منتظر بودیم تا دستگاه قضایی فرانسه درباره جورج عبدالله تصمیم بگیرد و منتظر حکم آزادی وی از سال 2013 هستیم.

وی افزود، دستگاه قضایی فرانسه در سال 2013 بعد از 29 سال تصمیم گرفته بود عبدالله را به شرط خروج فوری وی از فرانسه به لبنان آزاد کند، اما در آن زمان وزیر کشور فرانسه از امضای حکم آزادی او خودداری کرد.

چندی قبل شیخ «نعیم قاسم»، معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان در حضور شیخ «عطا الله حمود»، عضو کمیته هماهنگی اسیران و آزاده‌ها از هیئتی از خانواده جورج عبدالله، اسیر بازداشتی در زندان‌های فرانسه استقبال کرد.

شیخ نعیم قاسم تاکید کرد: پرونده جورج عبدالله یکی از پرونده‌های مهم برای مقاومت است که همواره مورد توجه است. دولت فرانسه با آزاد نکردن او ساده ترین قوانین حقوق بشری را زیر پا می‌گذارد.

وی به نیابت از حزب‌الله از مقامات فرانسه خواست مبارز جورج عبدالله را آزاد و حقوق وی را ادا کنند و اینکه ادامه بازداشت وی لکه ننگی در کارنامه فرانسه است که تنها با آزادی جورج برطرف می شود.

جورج ابراهیم عبدالله مبارز لبنانی علیه رژیم صهیونیستی در سال 1951 در روستای القبیات در منطقه عکار لبنان دیده به جهان گشود، وی بعد از اتمام تحصیلاتش مبارزات ضد صهیونیستی خود را در شاخه‌های مختلف آغاز کرد و جنبش متبوع وی در سال‌های 1981 و 1982 میلادی 5 عملیات را انجام داد.

عبدالله در یکی از سفرهای خود به فرانسه در سال 1984 بعد از اینکه از سوی عناصر موساد و مزدوران لبنانی این سازمان جاسوسی تحت تعقیب قرار گرفت، به بهانه همراه داشتن کارت شناسایی جعلی بازداشت شد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند