«قسد» ده‌ها کودک سوری را به پادگانی در حلب منتقل کرد

جمعه 22 بهمن 1400
21:35
«قسد» ده‌ها کودک سوری را به پادگانی در حلب منتقل کرد خبرگزاری رسمی سوریه گزارش داد که شبه نظامیان کُرد عضو گروه نیروهای دموکراتیک سوریه که وابسته به آمریکا هستند، ده‌ها کودک سوری را از استان الرقه به پادگانی در حلب منتقل کردند.

العالم - سوریه

خبرگزاری رسمی سوریه(سانا) اعلام کرد که گروه شبه نظامیان کُرد موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه(قسد) ده ها کودک را از شهر «الطبقه» در غرب «الرقه» به پادگان آموزشی خود در شهر «منبج» در شرق استان «حلب» انتقال دادند.

بنا به اعلام منابع محلی، شبه نظامیان کُرد ۴۵ کودک ۱۴ تا ۱۶ را در اردوگاه «جزیره عاید» که پادگان «الأمة الدیمقراطیة» خوانده می‌شود، جمع کردند و سپس به منظور عدم ایجاد سوء ظن، آنها را در چند نوبت به پادگان السد در شهر منبج در شرق حلب منتقل کردند.

این منابع گفتند:کودکان در یک دوره ۹ ماهه در این پادگان آموزش نظامی می‌بینند و از بیم بازرسی‌های بین المللی در خصوص سربازگیری از بین کودکان، به آنها اسامی و اطلاعات شخصی جعلی داده شده است.

به گفته منابع مذکور، پیش‌تر چندین بار خانواده‌هایی از شهروندان سوری با تجمع مقابل در پادگان جزیره عاید خواهان دریافت اطلاعاتی درباره کودکانشان شده بودند که خبر گرفته بودند در این پادگان هستند؛ اما شبه نظامیان نیروهای دموکراتیک سوریه با ادعای اینکه آنجا منطقه‌ای نظامی است و اجازه تجمع غیرنظامیان داده نمی‌شود، تجمع را متفرق می‌کردند.

مقامات کرد سوریه سال ۲۰۱۹ برنامه سازمان ملل برای پایان دادن به استفاده از کودکان در جنگ را امضا کردند اما این سازمان ادعا کرده است که از زمان امضای توافق، ۱۶۰ مورد استفاده از کودکان به عنوان سرباز از سوی نیروهای کرد سوریه تایید شده است.

0% ...

آخرین اخبار

نیکزاد: نیروهای مسلح با عزمی راسخ، دشمن را شکست خواهند داد


حکمرانی محلی، بستر مشاهده مستقیم اثر مشارکت مردم است


سرلشکر عبداللهی: دشمن جایی در نظم آینده منطقه ندارد


مخبر: سرنوشت قمار تقابل با جمهوری اسلامی شکست همه‌جانبه است


اژه‌ای: حفظ وحدت ملی بخشی از امنیت ملی کشور است


کنایه بقایی به مقاومت ایرانیان در برابر متجاوزان در طول تاریخ


رسانه ملی باید منادی وحدت و انسجام ملی باشد


پزشکیان: خرمشهر امروز ایران، خلیج فارس و تنگه هرمز است


ملت بصیر ایران نقشه دشمن را خنثی خواهد کرد


پیام رییس مجلس به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر