هشدار تازه ارتش یمن؛ هدف قرار دادن غیرنظامیان بدون مجازات نمی‌ماند

دوشنبه 25 بهمن 1400
15:42
هشدار تازه ارتش یمن؛ هدف قرار دادن غیرنظامیان بدون مجازات نمی‌ماند سخنگوی نیروهای مسلح یمن با تکذیب ادعای ائتلاف سعودی - اماراتی تاکید کرد که هدف قرار دادن غیرنظامیان یمنی بدون مجازات نمی‌ماند.

العالم - یمن

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی رسمی نیروهای مسلح یمن به اقدام ائتلاف متجاوز سعودی - اماراتی در توجیه جنایت هدف قرار دادن مناطق مسکونی و غیرنظامی یمن واکنش نشان داد.

به نوشته پایگاه خبری «المسیره»، وی، امروز (دوشنبه، ۱۴ فوریه) افزود: «ادعاهای ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی-آمریکایی مبنی بر استفاده نیروهای مسلح از اماکن غیرنظامی برای مقاصد نظامی صحت ندارد و صرفاً توجیهی آشکار برای هدف قرار دادن تأسیسات غیرنظامی و شهروندان یمن است».

وی افزود: ما تأکید می‌کنیم که هدف قرار دادن تأسیسات و وزارتخانه‌های غیرنظامی، اهداف دشمن در شکستن اراده مردم را محقق نمی‌کند و بدون پاسخ و مجازات نخواهد ماند.

ائتلاف سعودی، پنجشنبه پیش، از حمله قریب‌الوقوع به تأسیسات غیرنظامی در پایتخت یمن خبر داده بود. «ترکی المالکی» سخنگوی ائتلاف سعودی برای توجیه حمله آتی ائتلاف به تأسیسات غیرنظامی صنعاء، از ساکنان پایتخت یمن خواست مواضع غیر نظامی‌ای را که ائتلاف مدعی استفاده نظامی از آن‌هاست، تا ۷۲ ساعت آینده تخلیه کنند.

ائتلاف متجاوز سعودی افزود که «نقاط تعیین‌کننده‌ای» را در پایتخت یمن بمباران خواهد کرد و مدعی شد که از این نقاط برای ارسال پهپاد به سمت عربستان سعودی استفاده می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


نیروهای مسلح یمن: پهپاد ساخت ترکیه‌ را که متعلق به عربستان بود سرنگون کردیم


سرلشکر صفوی: معادلات دشمنان را تحت تأثیر قرار داده‌اند


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان در مورد کاهش تنش در منطقه


۹ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور افزوده شد


خداحافظ آقای هزار چهره سینمای ایران


نماینده مجلس شورای اسلامی: ادامه توافق منوط به پایبندی آمریکا به تعهداتش است


سخنگوی ارتش: آمریکا دچار استیصال و فرسایش درتصمیم‌گیری راهبردی شده است


هاآرتص: نتانیاهو در تاریخ به‌عنوان بدترین نخست‌وزیر اسرائیل ثبت خواهد شد


فهرست خسارات سنگین آمریکا در پی حملات ایران