یک پهپاد تجسسی اوکراین در منطقه دونباس سرنگون شد

يکشنبه 1 اسفند 1400
13:49
یک پهپاد تجسسی اوکراین در منطقه دونباس سرنگون شد شبکه دوم تلویزیون دولتی روسیه از سرنگونی یک پهپاد تجسسی اوکراین در منطقه مناقشه دونباس خبر داد.

العالم - اروپا

شبکه دوم تلویزیون دولتی روسیه بامداد امروز (یکشنبه) صحنه هایی از یک پهپاد اوکراینی را نشان داد که شبه نظامیان آن را تقریبا سالم در منطقه دونباس فرود آورده اند.

یک مقام پلیس جمهوری خودخوانده لوگانسک در این رابطه اعلام کرد که پهپاد اوکراینی در منطقه لوگانسک در حال پرواز بود که به دست نیروهای این منطقه افتاد و همینک محتویات این پهپاد و فیلمی که گرفته است، در حال بررسی است.

در گزارش گفته شد که پهپاد نزدیک به ۶۰ کیلومتر پرواز کرده است و قرار بود تصاویری که از منطقه می گرفت را برای انجام اقدامات نظامی به نیروهای اوکراینی ارسال کند.

پهپاد بطول حدود یک و نیم متر ساخت اوکراین بود اما برخی قطعات ازجمله دوربین آن خارجی بود.

بیش از ۴۰ هزار پناهنده دونباسی وارد روسیه شدند

وزیر موقعیت های اضطراری روسیه از ورود بیش از ۴۰ هزار پناهنده از منطقه دونباس به روسیه در دو روز اخیر خبر داد.

به گزارش ریانووستی، الکساندر چوپریان امروز به خبرنگاران گفت که بیش از ۴۰ هزار نفر از پناهندگان وارد روسیه شده اند و بخش عمده آنها در استان راستف اسکان داده شده اند.

به گفته این مقام روس، در استان راستف ۹۲ مرکز موقت اسکان پناهندگان، دایر شده است و به پناهندگان امکان مخحتلف ازجمله کمک های درمانی و پزشکی ارائه می شود.

در همین حال شبکه تلویزیونی روسیه۲۴ گفت که بخش اصلی پناهندگان در استان راستف اسکان داده شده اند و در مجموع ۶ هزار و ۵۰۰ نفر ازجمله ۲۷۰۰ کودک در مراکز موقت اسکان پناهندگان دونباسی اسکان داده شده اند.

به گزارش خبرگزاری تاس، نخستین قطار حامل پناهندگان دونباسی وارد استان وارونژ شد.

دهها منطقه روسیه برای پذیرش پناهندگان اعلام آمادگی کردند

دهها استان روسیه روز گذشته و امروز برای پذیرش و اسکان پناهندگان از دونباس اعلام آمادگی کردند.

استان های تولا، وارونژ، کیروف ، لنینگراد، سارانف و جمهوری یاکوتیا ازجمله مناطق روسیه هستند که ظرفیت و توانمندی خود برای پذیرش پناهندگان اعلام کرده اند.

به گزارش رسانه‌های روسی، وضعیت منطقه دونباس از ۳ روز پیش با گلوله باران این مناطق توسط نیروهای اوکراینی به شدت متشنج شده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

تاکید وزرای خارجه ایران و عربستان بر همکاری کشورهای منطقه برای جلوگیری از تشدید تنش


یورش گسترده نظامیان صهیونی به مناطق مختلف کرانه باختری


حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب و شرق لبنان/ هشدار تخلیه برای ۱۱ شهرک


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد