افزایش بهای جهانی نفت به دلیل تحولات اخیر اوکراین/ طلا رکورد 9 ماهه را شکست

سه شنبه 3 اسفند 1400
08:30
افزایش بهای جهانی نفت به دلیل تحولات اخیر اوکراین/ طلا رکورد 9 ماهه را شکست صبح امروز بهای جهانی نفت و طلا در پی تحولات اخیر اوکراین رکوردهای تازه‌ای برجا گذاشت.

العالم - اروپا

به گزارش العالم به نقل از رویترز، بهای جهانی نفت روز سه‌شنبه پس از آنکه مسکو دستور اعزام نیرو به دو منطقه جدایی‌طلب در شرق اوکراین را صادر کرد، بیش از 2 دلار افزایش یافت و به بالاترین سطح در هفت سال اخیر رسید. این تحولات، بحرانی را تشدید کرد که رهبران غربی هشدار داده‌اند می‌تواند جرقه بروز جنگی جدید را ایجاد کند.

صبح روز سه‌شنبه بهای نفت خام برنت دریای شمال با 2.10 دلار یا 2.2 درصد افزایش به 97 دلار و 49 سنت در هر بشکه رسید که به صعود 2 درصدی آن در روز دوشنبه می‌افزاید. اوایل روز سه‌شنبه بهای برنت به 97 دلار و 66 سنت نیز رسید که بالاترین قیمت از سپتامبر 2014 محسوب می‌شود.

بهای نفت خام وست تگزاس اینترمدیت (پایه آمریکا) نیز صبح روز سه‌شنبه با 3 دلار و 25 سنت یا 3.6 درصد افزایش نسبت به روز جمعه به 94 دلار و 32 سنت در هر بشکه رسید. بازار ایالات متحده روز دوشنبه به دلیل تعطیلات رسمی غیرفعال بود.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، در واکنش به تحرکات نیروهای روسیه پس از به رسمیت شناختن دو منطقه جدایی‌طلب از سوی مسکو، اوایل روز سه‌شنبه در یک سخنرانی خطاب به ملت اوکراین، روسیه را به نقض حاکمیت اوکراین متهم کرد.

تحلیلگران می‌گویند پرسش بزرگ بازار نفت این است که آیا اگر مسکو در صورت تهاجم همه‌جانبه به اوکراین با اعمال تحریم‌های دولت‌های غربی علیه موسسات مالی خود مواجه شود، صادرات انرژی روسیه مختل می‌شود یا خیر؟

این در حالی است که بهای جهانی طلا روز سه‌شنبه پس از دستور روسیه برای اعزام نیرو به مناطق جدایی‌طلب در شرق اوکراین و افزایش تقاضا برای این فلز امن، به بالاترین سطح در 9 ماه اخیر رسید. صبح امروز هر اونس طلای اسپات با 0.2 درصد افزایش به 1909 دلار و 54 سنت رسید.

0% ...

آخرین اخبار

لاوروف: از سرگیری حملات آمریکا به ایران نقض تفاهم‌نامه است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ایستگاه پلیس در شمال نوار غزه+فیلم


امیر طالب‌زاده: آینده قدرت هوایی در گرو نخبگان جوان است


طرح بستن تنگه هرمز 15 سال پیش و با تدبیر رهبر شهید انقلاب تهیه شد


آخرین وضعیت بررسی طرح راهبردی تنگه هرمز در مجلس


ذخیره‌سازی‌های راهبردی نفت آمریکا به کمترین حجم از ۱۹۸۳ رسید


با پیگیری سفارت ایران در ابوظبی؛ ۵۵ ماهیگیر ایرانی بازداشت‌شده در امارات آزاد شدند


با هر تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در تأمین و توزیع کالاهای اساسی قاطعانه برخورد می‌شود


گزارش العالم از مراسم تشییع شهدای جنوب لبنان به رغم تهدیدات اشغالگران+فیلم


تاکید بر هم‌افزایی رسانه‌ای و حمایت قاطع ارتش از سپاه در دیدار سخنگویان این نهادهای نظامی


پربیننده ترین خبرها

صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


یک مقام مسئول در استان خوزستان: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


ساقط شدن ۴۸۳۰ پهپاد اوکراینی با آتش پدافند روسیه


هشدار روسیه نسبت به عواقب هرگونه تجاوز احتمالی علیه نیروگاه بوشهر


لبنان در آستانه فتنه‌ای داخلی؛ ایده مناطق آزمایشی سرآغاز طرح اشغالگری فراتر از لیتانی