صنعاء: محاصره یمن تصمیم آمریکاست؛ انسانیتی از غرب ندیدیم

دوشنبه 16 اسفند 1400
19:39
صنعاء: محاصره یمن تصمیم آمریکاست؛ انسانیتی از غرب ندیدیم وزیر اطلاع‌رسانی یمن گفت، محاصره ملت یمن یک تصمیم کاملا آمریکایی است و این ملت چیزی از انسانیت مورد ادعای جوامع غربی ندیده‌اند.

العالم - یمن

«ضیف الله الشامی» وزیر اطلاع‌رسانی یمن به شبکه «المسیره» گفت، ملت یمن استوار و صبور است و کشتار این ملت با محاصره و توقیف کشتی‌های حامل مشتقات نفتی ممکن نیست.

وی افزود، حساب باز کردن بر روی گزینه گرسنگی دادن به ملت یمن و محاصره آن شکست خواهد خورد، این ملت در مقابله حملات و محاصره دست بسته نخواهد نشست.

الشامی ضمن تأکید بر پیروزی نیروهای مسلح یمن تأکید کرد: ملت ما نمی‌پذیرد که بر اثر گرسنگی و محاصره بمیرد و گزینه‌های زیادی برای شکست محاصره دارد.

وی ادامه داد، محاصره ملت یمن یک تصمیم کاملا آمریکایی است، ملت یمن امروز به تمام قدرت‌های استکباری هشدار می‌دهد که به سمت گزینه‌های بزرگ خود می‌رود.

الشامی تأکید کرد: انسانیتی که جامعه غربی از آن صحبت می‌کند فقط در جوامع آنهاست اما ما ملت‌های مسلمان، انسانیت آنها را نمی‌بینیم و صدای آن را نمی‌شنویم.

مردم استان صعده، امروز با شرکت در تظاهراتی گسترده اعلام کردند که تحریم مشتقات نفتی علیه یمن یک تصمیم آمریکایی است و پاسخ آن‌ها به این تحریم و محاصره جهاد و عملیات‌ «اعصار الیمن» است.

0% ...

آخرین اخبار

عرصه دیپلماسی و خطوط قرمز ایران در مذاکرات


گزارش ویژه خبری شبکه العالم از واکنش غرب نسبت به توان موشکی ایران + فیلم


عبور ۲۴ فروند کشتی از تنگه هرمز در شبانه روز گذشته


گام تازه مقتدی صدر و بازگشت پرونده "حصر سلاح" به صدر تحولات سیاسی عراق


بقائی: تبادل پیام‌ها میان ایران و آمریکا ادامه دارد اما تفاهم، نهایی نشده است


رئیس اتحادیه صیادان غزه: اسرائیل قصد نابودی کامل شیلات غزه را دارد


طرح صهیونیست‌ها برای ساخت ۱۸ شهرک جدید در کرانه باختری


تاکید یمن بر همبستگی با ملت ایران


"ما بر عهد خود ایستاده‌ایم"؛ طاریا در بقاع، روایت پایداری را با خون شهدا می‌نویسد + فیلم


گفتگوی وزیران خارجه ایران و عمان درباره آینده تنگه هرمز