زلنسکی: علاقه ای به عضویت در ناتو ندارم

سه شنبه 17 اسفند 1400
15:11
زلنسکی: علاقه ای به عضویت در ناتو ندارم رئیس جمهور اوکراین در مصاحبه ای تلویزیونی با یک شبکه آمریکایی اعلام کرد که از مدت ها پیش و به دلیل امتناع ناتو از پذیرش اوکراین در این ائتلاف، دیگر علاقه ای برای پیوستن به این ائتلاف ندارد.

العالم - تحولات اوکراین

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی آمریکایی ABC گفت که علاقه خود را به موضوع پیوستن این کشور به ناتو از دست داده است.

وی در این باره گفت: در مورد ناتو، مدت ها پیش پس از اینکه متوجه شدیم ناتو آمادگی پذیرش اوکراین را ندارد، علاقه خود را به این موضوع از دست دادم. این ائتلاف از تضادها و رویارویی با روسیه می ترسد.

زلنسکی همچنین تاکید کرد که کی یف برای این مسئله به پای بروکسل نخواهد افتاد و التماس نخواهد کرد.

وی همچنین پیشتر در پاسخ به سوالی درباره امکان به رسمیت شناختن کریمه و جمهوری های دونباس گفته بود: ما می توانیم در این مورد بحث و گفتگو کنیم و در مورد چگونگی زندگی مردم در آنجا توافق و مصالحه کنیم.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین روز گذشته درباره تازه‌ترین تحولات جنگ اوکراین گفت: اوکراین باید حاکمیت روسیه بر شبه جزیره کریمه و استقلال دو جمهوری دونستک و لوهانسک را به رسمیت بشناسد.

سخنگوی کرملین در ادامه شروط مسکو برای توقف عملیات نظامی در اوکراین گفت: اوکراین باید قانون اساسی خود را اصلاح کند و از تلاش برای پیوستن به هر ائتلافی دست بردارد.

وی تصریح کرد: روسیه به اوکراین اطلاع داده است عملیات ویژه نظامی در این کشور هر لحظه که کی‌یف شروط مسکو را بپذیرد، متوقف خواهد شد.

گفتنی است، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه حدود دو هفته پیش دستور آغاز عملیات نظامی ویژه در اوکراین را صادر کرد. این اتفاق پس از آن رخ داد که آمریکا و کشورهای غربی حاضر به ارائه تضمین‌های امنیتی به مسکو نشدند.

0% ...

آخرین اخبار

سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


تأکید ایران و هند بر تقویت ارتباطات میان نهادهای علمی دو کشور


اوراسیا با اولویت‌بندی ایران و چین، نقشه تجاری خود را بازترسیم می‌کند


امضای توافق‌نامه دفاعی مشترک میان عربستان سعودی، پاکستان و ترکیه


توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و عراق


حملات مرگبار یمن به عربستان +فیلم


گسترش «خطوط زرد»: آیا آتش‌بس ۱۴ روزه در غزه موفق خواهد شد؟


ایران پیشنهاد برگزاری دوره‌ای «اکسپو بریکس» را ارائه کرد


فشار اتحادیه‌ها بر نخست‌وزیر انگلیس برای لغو مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های بریتانیا علیه ایران