رویترز: رییس جمهوری چچن برای دیدار با نیروهای چچنی به اوکراین سفر کرده است

دوشنبه 23 اسفند 1400
10:56
رویترز: رییس جمهوری چچن برای دیدار با نیروهای چچنی به اوکراین سفر کرده است خبرگزاری رویترز ادعا کرده که رمضان قدیروف رئیس‌ جمهوری منطقه خودمختار چچن و متحد نزدیک دولت مسکو برای دیدار با نیروهای چچنی حاضر در اوکراین به این کشور سفر کرده‌ است.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش خبرگزاری انگلیسی رویترز، «رمضان قدیروف» رئیس جمهوری خودمختار چچن و متحد نزدیک «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه دیروز یکشنبه گفت که برای دیدار با نیروهای چچنی که در حمله به کی‌یف حضور دارند، به اوکراین سفر کرده است.

این خبرگزاری در عین حال خاطرنشان کرد که نمی تواند به طور مستقل تایید کند که آیا قدیروف پیش از جنگ در اوکراین بوده یا پس از آغاز این تهاجم به آنجا سفر کرده است.

"گروزنی" شبکه تلویزیونی چچن اوایل روز یکشنبه ویدئویی در کانال تلگرام خود منتشر کرد که نشان می داد قدیروف در اتاقی تاریک در حال گفت‌وگو با نیروهای چچنی در مورد عملیات نظامی است که به گفته آنها در هفت کیلومتری پایتخت اوکراین انجام شده است. در این ویدئو مشخص نیست این دیدار کجا و چه زمانی انجام شده است.

پس از آن قدیروف در ویدئویی دیگر با شوخی و کنایه صحبت می کند و همین در سفر وی به کی‌یف تردید ایجاد کرده است.

در روز نخست حمله به اوکراین روزنامه انگلیسی دیلی میل گزارش داده بود که گروهی از نیروهای ویژه ارتش روسیه تحت عنوان جوخه چچن برای دستگیری و یا کشتن شماری از مقامات اوکراینی در این کشور فعالیت می‌کنند.

براساس این گزارش، به سربازان چچنی کارت‌هایی ویژه داده شده که عکس و مشخصات مقامات اوکراینی روی آنها نوشته شده است.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: دشمنان ایران قوی از هرگونه خطای محاسباتی پرهیز کنند


علیرضا افتخاری برای رهبر شهید خواند + ویدئو


رژیم صهیونیستی در صدد اخلال در مذاکرات ایران و آمریکا است


هر خانه در قم، یک موکب و زائرسرا برای زائران مراسم تشییع است


آماده‌باش ۳۴۰۰ دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی زائران مراسم تشییع


حماس: اشغالگران با ممنوعیت پخش اذان به دنبال محو هویت اسلامی فلسطین هستند


حملات گسترده روسیه به چند منطقه در اوکراین


قالیباف: باید برخاست و ندای خون‌خواهی ملت را به جهان رساند


مردی که وحدت را به راهبرد عملی جهان اسلام تبدیل کرد


دیپلمات پاکستانی: رهبری آیت‌الله خامنه‌ای ایران را به قدرتی تعیین‌کننده در منطقه تبدیل کرد


پربیننده ترین خبرها

«الإمام الشهيد» مستند «زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


«سیره رهبری» از استقامت تا جاودانگی آقای شهید ایران


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


پزشکیان: روابط تهران و دهلی‌نو از ظرفیت های گسترده برای توسعه همکاری ها برخوردار است


عراقچی: عراق برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ ای آماده می شود


عراقچی خطاب به وزیر امنیت داخلی آمریکا: ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت را ندارید