هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی فرو ریخت

چهارشنبه 25 اسفند 1400
17:43
هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی فرو ریخت محور آمریکایی- صهیونیستی بر این باوربود که می‌توان ایران از طریق حملات سایبری، ترور دانشمندان آن، انفجارها و خرابکاری هسته‌ای، در موقعیت دفاعی قرار داد ولی نتایج این توطئه‌ها بر خلاف خواسته این محور شر بوده است.

العالم- کشکول

ایران عملا ثابت کرده که توانمندی‌ها و ظرفیت‌های نظامی، امنیتی و سایبری و قبل از آن، اراده و شجاعت را برای انتقال از مرحله دفاع به مرحله هجوم و قرار دادن دشمنانش در وضعیت دفاعی و دریافت ضربات دارد.

به منظور محافظت از تاسیسات هسته‌ای و ایمن‌سازی آنها در برابر خرابکاران و بعد از وقوع چندین مورد خرابکاری در تاسیسات هسته‌ای ایران، این کشور "فرماندهی سپاه هسته‌ای" تشکیل داد.

همزمان با ماموریت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای حفاظت از تاسیسات هسته‌ای، شبکه‌های جاسوسی یکی پس از دیگری شروع به فروپاشیدن کرده‌اند که آخرین مورد از این شبکه‌ها برای عملیات خرابکارانه در تاسیسات هسته‌ای فردو برنامه‌ریزی کرده بود.

عملیات انهدام لانه جاسوسی اسرائیل در اربیل توسط 12 فروند موشک نقطه‌زن بالستیک به مثابه پیامی برای این رژیم بود مبنی بر اینکه مرگ کمترین بهایی است که موساد و مزدوران رژیم اسرائیل در صورت هرگونه اقدام احمقانه علیه تاسیسات هسته‌ای ایران یا برنامه‌ریزی برای ناامن کردن ایران، خواهند پرداخت.

رژیم صهیونیستی، روز گذشته در معرض بزرگ‌ترین هجمه سایبری در تاریخ شوم خود قرار گرفت به نحوی که نفتالی بنت، نخست‌وزیر آن جلسه کابینه‌اش را به مدت بیش از دو ساعت ترک کرد.

یک منبع در امنیت سایبری اسرائیل اذعان کرد که در پی این حمله سایبری، ادارات دولتی اسرائیل فلج شده و چندین وب‌سایت وزارتخانه‌های دولتی از جمله نخست‌وزیری، دادگستری و بهداشت مختل شدند.

به نظر می‌رسد که توانست رژیم‌های مرتجع عربی را به عادی‌سازی سوق دهد، احساس قدرت زیاد کرده و لذا خیال می‌کند که می‌تواند به ایران تعرض کند و هیچ پاسخی در قبال این جنایاتش دریافت نکند. ولی محاسبات او اشتباه بوده و ضربات متوالی و بزرگ‌تر از تصوراتش دریافت می‌کند. بنابراین، صهیونیست‌ها در حالتی از رعب و وحشت به‌سر می‌برند و نیروهای آن در حالت آماده‌باش قرار دارند.

0% ...

آخرین اخبار

احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند


حملات هدفمند آمریکا و عربستان به خاک و مقاومت عراق


بلومبرگ: تهدیدات دریای سرخ مسیر نفتکش‌ها را تغییر داد


سازمان ملل: بازسازی غزه بدون راه‌حل سیاسی پایدار نیست


وقوع انفجار در جنوب دریای سرخ


ارتش تروریستی آمریکا ادعا کرد؛ ایران چند موشک بالستیک به نیروهایش در خاک اردن شلیک کرده است+فیلم


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


سفیر ایران: اقدامات غیرقانونی مستمر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی برای صلح و امنیت جهان است