رئیس جمهور اوکراین از پیوستن به ناتو منصرف شده است؟

پنج‌شنبه 26 اسفند 1400
14:18
رئیس جمهور اوکراین از پیوستن به ناتو منصرف شده است؟ تحلیلگران سیاسی معتقدند عملیات نظامی روسیه تا رسیدن به اهداف پوتین ادامه می یابد، آنها معتقدند رئیس جمهور اوکراین پیشقراول ناتو است و نه رئیس جمهور اوکراین.

العالم - نظرکده

تحلیلگران سیاسی معتقدند که رئیس جمهور اوکراین دستور کار دیکته شده از سوی ناتو و آمریکا را بدون در نظر گرفتن منافع مردم خود اجرا می کند؛ غرب می‌خواهد با پوتین در صحنه اوکراین تسویه حساب و آن را به یک جنگ فرسایشی تبدیل کند.

آنها تاکید می کنند که مسکو با وجود تسلط غرب بر رسانه ها، از آنچه اکنون در حال رخ دادن است شگفت زده نشده است.

نویسندگان سیاسی معتقدند که خواسته های مطرح شده از سوی پوتین همچنان روی میز مذاکره است.

کارشناسان روسی همچنین می‌گویند که به نظر می‌رسد زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، برای به تاخیر انداختن مذاکرات با روسیه تا آنجا که ممکن است از آمریکا مشاوره دریافت می‌کند.

کارشناسان امور روسیه تاکید می کنند که این امر فشار بر روسیه و اقتصاد آن را افزایش می دهد و غرب امیدوار است که جنبش های مردمی در داخل روسیه رخ دهد.

کارشناسان امور روسیه تاکید می کنند که این گروه های راستگرای افراطی تحت حمایت ایالات متحده بودند که اوکراین را به جنگ کشاندند و در نهایت این کشور را تنها گذاشتند تا با سرنوشت خود روبرو شود.

0% ...

آخرین اخبار

9 کشته و زخمی بر اثر انفجار در جسر الشغور سوریه


رئیس عقیدتی سیاسی وزارت دفاع: ایران توان پاسخ به هر نوع تهدیدی دارد


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در مشهد مقدس+عکس


تداوم روند صعودی قیمت نفت در بازارهای جهانی تحت تأثیر تنش‌های منطقه‌ای


هشدار مصر و اتحادیه عرب درباره تجزیه کرانه باختری و جداسازی قدس


فشار بر ناشر روزنامه نظامی آمریکا در پی افشای وضعیت خدمه ناو آبراهام لینکلن


شهادت 19 فلسطینی درغزه در کمتر از 24 ساعت


تهران در کانون جنگ: تداوم خدمات و ثبات بازار


تحریم‌های جدید آمریکا مصداق تروریسم اقتصادی است


قهرمانی مقتدرانه تیم ملی تکواندو ایران در رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ پاکستان