پوتین خطاب به شولتز: کی‌یف مذاکرات صلح را به تأخیر می‌اندازد

جمعه 27 اسفند 1400
15:02
پوتین خطاب به شولتز: کی‌یف مذاکرات صلح را به تأخیر می‌اندازد رئیس‌جمهور روسیه در تماس تلفنی با صدراعظم آلمان ضمن گلایه از تأخیر انداختن کی‌یف در مذاکرات صلح، گفت مسکو آماده است راهکارهایی مطابق با رویکرد خود بیابد.

العالم - اروپا

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه امروز (جمعه) به‌صورت تلفنی با «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان درباره بحران اوکراین گفتگو کرد.

کاخ کرملین اعلام کرد که پوتین در تماس تلفنی با شولتز، از موضع هیأت اوکراینی در مذاکرات صلح گلایه کرده و گفته کی‌یف سعی دارد به هر طریقی در گفتگوها تأخیر ایجاد کند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی همچنین به صدراعظم آلمان گفت که دولت اوکراین با ارائه پیشنهادهای غیرواقعی در مذاکرات سعی در به تعویق انداختن گفتگوها دارد اما روسیه آماده است تا راه‌حل‌هایی را مطابق با رویکرد خود بیابد.

پیش از این نیز نماینده روسیه در سازمان ملل با بیان اینکه مسکو از رأی‌گیری شورای امنیت درباره قطعنامه پیشنهادی‌اش برای بحران اوکراین صرف نظر کرده است، گفت: رژیم کی‌یف مانع خروج غیرنظامیان می‌شود.

در ۲۴ فوریه، روسیه در پاسخ به درخواست کمک از سوی جمهوری‌های دونتسک و لوهانسک (جدایی‌طلبان شرق اوکراین)، عملیات نظامی خود را در اوکراین آغاز کرد. ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه تاکید کرد که «غیر نظامی‌سازی و نازی‌زدایی» از اهداف کلیدی این عملیات است. مسکو بارها تاکید کرده که هیچ برنامه‌ای برای اشغال اوکراین ندارد و تاکید می‌کند که نیروهای مسلح روسیه فقط زیرساخت‌های نظامی اوکراین را هدف قرار می‌دهند. ایالات متحده و متحدانش، از جمله ژاپن، با اعمال تحریم‌های جامع علیه روسیه به اقدام مسکو واکنش نشان دادند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: همدلی ایران و عراق جلوه‌ای از پیوندهای عمیق دینی و انسانی میان دو ملت است


تحلیل تجاوزات اخیر آمریکا در تنگه هرمز و واکنش ایران در برنامه "العین الاسرائیلی"


غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود


بقائی: طی روزهای آتی هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با طرف آمریکایی نداریم


جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید در عتبات عراق؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و استاندار کربلا


پنج نفر در تیراندازی شمال آلمان کشته شدند


گروهی از یهودیان بلژیک خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدند


تحلیل روز| "وحدت میدان‌ها"؛ روایت شکل‌گیری یک دکترین منطقه‌ای برگرفته از اندیشه رهبر شهید


اولین نشست کمیته مشترک عمان و ایران درباره تنگه هرمز برگزار شد


مرور مهم‌ترین عناوین گوناگون جهان در برنامه "عالمکم" + فیلم