حمایت اربیل از عربستان سعودی در مقابل یمن

دوشنبه 1 فروردين 1401
15:02
حمایت اربیل از عربستان سعودی در مقابل یمن نخست‌وزیر منطقه کردستان عراق واکنش صنعاء به حملات عربستان سعودی را محکوم کرد و مدعی شد که حملات یمن به عربستان، هدفش «بی‌ثبات‌سازی منطقه» است.

العالم - عراق

«مسرور بارزانی» روز یکشنبه (دیروز) حملات پهپادی صنعاء به اهدافی در عربستان سعودی را که در واکنش به حملات عربستان به یمن صورت گرفت، محکوم کرد.

بارزانی بدون اشاره به کشته شدن دهها یمنی در حملات بی‌وقفه ائتلاف سعودی-اماراتی، واکنش ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به ریاض را «محکوم» کرد و در توییترش نوشت: «حملات امروز به پادشاه عربستان سعودی را محکوم می‌کنم. هدف این حملات مکرر به تأسیسات زیرساخت مدنی و حیاتی، بی‌ثبات‌سازی منطقه [غرب آسیا] است».

این مقام کردستان عراق ضمن حمایت از عربستان سعودی و نادیده گرفتن جنگ هفت ساله این کشور علیه مردم یمن نوشت: «همبستگی کامل خود با مردم و دولت پادشاهی عربستان سعودی را اعلام می‌کنیم».

روز یکشنبه ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در چارچوب پاسخ به حملات نظامی عربستان سعودی، شماری از تأسیسات مهم سعودی را در چند منطقه مختلف با پهپاد و موشک هدف قرار داد و هشدار داد که در صورت ادامه تجاوز، حملات نیز ادامه خواهد یافت.

0% ...

آخرین اخبار

تشریح برنامه وداع، تشییع و بدرقه آقای شهید ایران در سراسر کشور


صادرات ۵۰ میلیون بشکه نفت ایران پس از رفع محاصره آمریکا


اینفانتینو خطاب به تیم ملی فوتبال ایران: دستاورد فوق‌العاده‌ای بود


شخصیت لبنانی: اندیشه رهبر شهید در وجدان امت اسلامی باقی می‌ماند


آماده‌باش ۸ هزار نیروی صنعت آب و برق برای مراسم وداع رهبر شهید


طرح‌های ویژه انتظامی و امنیتی فراجا همزمان با آیین وداع و تشییع آقای شهید ایران


دنیامالی خواستار توسعه روابط ورزشی با کره جنوبی شد


گلزنی های امباپه در جام جهان جهانی 2026


کوئینونز، بهترین بازیکن دیدار مکزیک و اکوادور


همکاری‌های کشاورزی ایران و بلاروس توسعه می‌یابد