لهستان 45 دیپلمات روس را اخراج می‌کند

چهارشنبه 3 فروردين 1401
17:24
آژانس امنیت داخلی لهستان اعلام کرده 45 دیپلمات روس را به اتهام جاسوسی اخراج می‌کند.

العالم - اروپا

آژانس امنیت داخلی لهستان امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که این کشور اروپایی قصد دارد 45 دیپلمات روس را به ظن جاسوسی اخراج کند.

بنا بر گزارش شبکه روسی «راشاتودی»، آژانس امنیت داخلی لهستان با صدور بیانیه‌ای مدعی شد که این افراد مظنون بعنوان «افسران سرویس‌های ویژه روسیه و افراد مرتبط با آن‌ها» توصیف می‌شوند که از موقعیت دیپلماتیک در لهستان برخوردار بوده‌اند.

«کریستتوف واکلاوک» رئیس آژانس امنیت داخلی لهستان از وزارت خارجه این کشور درخواست کرده تا این 45 دیپلمات روس را عنصر نامطلوب اعلام کند.

براساس گزارش راشاتودی، آژانس امنیت داخلی لهستان می‌گوید که شواهدی را از فعالیت‌های مخفی این دیپلمات‌های روس جمع‌آوری کرده‌اند و مدعی شده است که یکی از این افراد با یک شهروند لهستانی مرتبط بوده است و در تاریخ 17 مارس (26 اسفند ماه) به ظن جاسوسی برای روسیه بازداشت شده است.

در بیانیه فوق آمده است که اخراج قریب الوقوع تعداد زیادی از دیپلمات‌های روس، «به دلیل سیاست روسیه در قبال جمهوری لهستان و متحدانش» و حمله روسیه به اوکراین است.

دستگاه دیپلماسی روسیه تأیید کرد که سفیر این کشور در ورشو توسط وزارت خارجه احضار شده است و وزارت خارجه روسیه گفته است که مسکو به صورت متناسب به اخراج های مورد انتظار پاسخ خواهد داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

چرا شهرک قصره هدف حملات شهرک‌نشینان قرار دارد؟


پزشکیان: منافع مشترک تهران و اسلام‌آباد بیش از پیش به یکدیگر گره خورده است


رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ تداوم تخریب و تلاش برای تثبیت اشغالگری + ویدئو


پولیتیکو: مقام‌های دولت ترامپ به بن‌بست در قبال ایران اذعان دارند


موج تازه آتش‌سوزی در انگلیس همزمان با گرم‌ترین روز سال


سفیر ایران: نقطه عطف جدیدی در روابط تهران و اسلام آباد برای تعمیق همکاری‌ها آغاز شده است


تداوم تجاوزگری رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


حمله به ۲ نفتکش اماراتی در تنگه هرمز


طرح سنای آمریکا برای جلوگیری از پنهان‌کاری درباره تلفات جنگ علیه ایران


عراق: اجازه تجاوز از خاک خود به کشور‌های همسایه را نمی‌دهیم