خبر فوری:

اردوغان خواستار آتش‌بس روسیه در اوکراین شد

دوشنبه 8 فروردين 1401
08:51
رئیس‌جمهور ترکیه در تماس تلفنی با همتای روس خود، بر اهمیت آتش‌بس در اوکراین اشاره کرد.

العالم - ترکیه - اروپا

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه خواستار آتش‌بس روسیه در اوکراین شد.

دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه اعلام کرد که اردوغان روز یکشنبه در تماسی تلفنی با «ولادیمیر پوتین» همتای روس خود گفت که پس از حمله مسکو به اوکراین، به آتش‌بس و شرایط انسانی بهتر نیاز است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، دفتر اردوغان در بازخوانی این تماس اعلام کرد: «اردوغان به اهمیت آتش‌بس بین روسیه و اوکراین، اجرای صلح و بهبود شرایط بشردوستانه در منطقه اشاره کرد».

این بیانیه افزود: آنها توافق کردند که دور بعدی مذاکرات کمیته صلح بین اوکراین و روسیه در استانبول برگزار شود.

پیش از این، «ولودیمر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین با اعلام آمادگی برای بی‌طرفی کشورش به‌عنوان بخشی از مصالحه با روسیه، اما خواستار تضمین‌شدن این توافق توسط طرف‌های ثالث شد.

در ۲۴ فوریه، روسیه در پاسخ به درخواست کمک از سوی جمهوری‌های دونتسک و لوهانسک (جدایی‌طلبان شرق اوکراین)، عملیات نظامی خود را در اوکراین آغاز کرد. ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه تاکید کرد که «غیر نظامی‌سازی و نازی‌زدایی» از اهداف کلیدی این عملیات است. مسکو بارها تاکید کرده که هیچ برنامه‌ای برای اشغال اوکراین ندارد و تاکید می‌کند که نیروهای مسلح روسیه فقط زیرساخت‌های نظامی اوکراین را هدف قرار می‌دهند. ایالات متحده و متحدانش، از جمله ژاپن، با اعمال تحریم‌های جامع علیه روسیه به اقدام مسکو واکنش نشان دادند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ادعاهایی درباره تحویل برخی مناطق اشغالی لبنان به ارتش با هماهنگی آمریکا


پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد


شکایت سه قاضی «دیوان کیفری بین‌المللی» از دولت ترامپ


حضور رئیس‌جمهور در جمع عزاداران عاشورای حسینی در تبریز


تحلیلگر ترک: مهار جاه‌طلبی «اسرائیل» ضرورت امنیت ملی ترکیه است


تشدید فشار بر حزب‌الله؛ آیا اسرائیل تفاهم ایران و آمریکا درباره لبنان را به خطر می‌اندازد؟


حضور وزیر نفت در آیین گشایش مرکز تعالی دیجیتال بریکس


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


پربیننده ترین خبرها