ولیعهد و نخست وزیر انگلیس حلول ماه رمضان را تبریک گفتند

شنبه 13 فروردين 1401
21:22
ولیعهد و نخست وزیر انگلیس حلول ماه رمضان را تبریک گفتند ولیعهد، نخست وزیر و برخی مقام‌های انگلیس حلول ماه مبارک رمضان را به مسلمانان این کشور و سراسرجهان تبریک گفتند.

العالم - انگلیس

به گزارش ایرنا، بوریس جانسون روز شنبه با انتشار پیامی در توئیتر نوشت: ماه رمضان بر همه مسلمانان انگلیس و سراسر جهان که برای مقدس ترین ماه اسلام در سال آماده می شوند، مبارک.

پرنس چارلز، ولیعهد انگلیس نیز در بیانیه‌ای که یک نسخه آن در تارنمای شخصی وی منتشر شد نوشت: در حالی که مسلمانان سراسر انگلستان و کشورهای مشترک المنافع دوره‌ای از عبادت و روزه‌داری را در آغاز ماه رمضان آغاز می‌کنند، من و همسرم از این فرصت استفاده می کنیم تا گرم ترین آرزوهای خوب را برای همه کسانی که در این ماه عبادت می کنند، بیانکنیم.

ولعهد انگلیس با بیان اینکه «یکی از بزرگ‌ترین راه‌های شکرگزاری در اسلام، خدمت به کسانی است که در جامعه از اقبال زیادی برخوردار نیستند» افزود که با روحیه سخاوتمندانه و میهمان نواز مسلمانان، مطمئن هستم در شرایطی که بسیاری از مردم برای مقابله با چالش های فزاینده تلاش می کنند، جامعه مسلمانان منشاء خیر خواهند بود.

وی تصریح کرد: همه ما می‌توانیم از روح رمضان سخاوتمندی، پرهیزکاری، شکرگزاری و دعا کردم باهم را که باعث آرامش بسیاری در سراسر جهان در این ماه مبارک می‌شود بیاموزیم.

در همین حال «صادق خان» شهردار لندن با انتشار پیامی تصویری حلول ماه مبارک رمضان را تیریک گفت و اظهار داشت: با شروع ماه رمضان، می خواهم برای مسلمانان لندن و سراسر جهان ماه پر برکت و صلحی را آرزو کنم.

همچنین «استفنی القاق» مدیرکل حوزه خاورمیانه و شمال آفریقا وزارت امور خارجه انگلیس و مذاکره کننده ارشد گفت‌وگوهای وین نیز در توئیتی نوشت: رمضان مبارک. به همه مسالمنان، رمضان ماه سلامتی و آرامش مبارک آرزو می‌کنم .

مرکز اسلامی انگلیس فردا یکشنبه (۳ آوریل ۲۰۲۲) را نخستین روز ماه مبارک رمضان اعلام کرد.

جمهوری اسلامی

0% ...

آخرین اخبار

موج «بیست و هفتم» عملیات وعده صادق 4 با رمز مبارک «یا حیدر کرار علیه‌السلام»


سخنگوی وزارت دفاع: تسلیحات ارتقایافته ایران، مرحله‌ای می‌آیند


تأکید عراق بر لزوم توقف جنگ علیه ایران


روابط عمومی سپاه: موج ۲۶ عملیات وعده صادق ۴ بارمز مقدس یا حیدر کرار اجرا شد


قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا: دشمن اگر به صورت شناوری قصد ورود کند به قعر دریا خواهد رفت


عراقچی: حمله به زیرساخت‌های حیاتی را آمریکا آغاز کرده نه ایران!


نیروی دریایی سپاه یک فروند نفتکش تروریست های امریکایی را هدف قرار داد


اذعان ارتش اسرائیل به ناتوانی در شناسایی موشک‌های ایران؛ هشدارها دیر فعال می‌شود


رایزنی قطر و مصر درباره تشدید تنش‌های نظامی در منطقه


فارن پالیسی: لغو ۱۸ هزار پرواز در جهان، خسارات گسترده ای بر صنعت هوانوردی زده است