آیا رفتار تحریک آمیز رژیم صهیونیستی منطقه را منفجر می کند؟

دوشنبه 15 فروردين 1401
22:23
ده ها شهرک نشین با حمایت پلیس صهیونیستی وارد مسجد الاقصی شدند که این اقدام امکان دارد باعث انفجاری عظیم شود.

العالم – فلسطین

تشکیلات خودگردان فلسطین از هر نوع تنش به خاطر تأثیر منفی آن بر اوضاع کرانه باختری به شدت نگران است به این دلیل که می داند قدس یک انبار باروت است و هر نوع خدشه به آن نه فقط اوضاع فلسطین بلکه منطقه را تغییر خواهد داد لذا به دنیا پیام می دهد که به رژیم صهیونیستی فشار آورند تا از هر نوع بی حرمتی به قدس و مسجد الاقصی خودداری کند.

این در حالی است که تشکیلات می داند مردم فلسطین رفتار اشغالگران صهیونیست در مسجد الاقصی را نوعی جریحه دار کردن احساسات مسلمانان می دانند که نمی توان در برابر آن سکوت کرد.

لذا این مردم فلسطین هستند که حرف آخر را می زنند، همان مردمی که 20 سال قبل وقتی آریل شارون نخست وزیر اسبق صهیونیستی وارد مسجد الاقصی شد، انتفاضه کردند.

موضوع دیگر آن است که ضعف کابینه بنت همان عاملی است که باعث می شود او فتیله را روشن کند چرا که می خواهد خود را حفظ کند حتی اگر خطر انفجاری بزرگ را در پی داشته باشد.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند