روسیه از انتقال اجساد برای فضاسازی علیه این کشور در ایرپین خبر داد

شنبه 20 فروردين 1401
17:41
روسیه از انتقال اجساد برای فضاسازی علیه این کشور در ایرپین خبر داد سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفت: نیروهای امنیتی اوکراین در حال انتقال اجساد و فضاسازی برای متهم کردن روسیه به کشتار غیرنظامیان در ایرپین هستند.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش خبرگزاری روسی اسپوتنیک، ژنرال ایگور کوناشنکوف اعلام کرد: براساس داده های تایید شده، نیروهای امنیتی اوکراین قصد دارند اجساد افراد کشته شده در حملات توپخانه ای ارتش این کشور را از سردخانه به ساختمانی در حومه شرقی ایرپین منتقل کنند تا در معرض نمایش رسانه ها قرار دهند.

وی گفت: من توجه رسانه ها را به این واقعیت جلب می کنم که واحدهای نیروهای مسلح روسیه منطقه ایرپین را بیش از یک هفته است که ترک کرده اند.

سخنگوی وزارت دفاع روسیه، به نمایش در آوردن یک گروه شناسایی منهدم شده روسیه در جنگل های پوشچا-وودیستا را بخش دیگر این نمایش عنوان کرد.

کوناشنکوف گفت: افسران امنیتی اوکراین برای اثبات مداخله روسیه در کشتار مردم ایرپین، قصد دارند اجساد افسران روس کشته شده زیر شکنجه ملی گرایان اوکراینی را نیز به این منطقه منتقل کنند.

دولت اوکراین هر روز اتهامات جدیدی را متوجه نظامیان روس می کند که کشتار غیرنظامیان در منطقه بوچا در حومه کی یف از جمله آنها بود. حمله موشکی به ایستگاه راه آهن کراماتورسک در شرق اوکراین نیز از تازه ترین این اتهامات است.

به گزارش ایرنا، ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه، روز ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۵ اسفند نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو- کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد. درگیری‌ها در اوکراین و واکنش‌ها به اقدام روسیه همچنان ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم