پس از استعفای رئیس و معاون..

پارلمان پاکستان از «عمران خان» سلب اعتماد کرد

يکشنبه 21 فروردين 1401
00:45
پارلمان پاکستان از «عمران خان» سلب اعتماد کرد
نمایندگان پارلمان پاکستان به نخست‌وزیر این کشور رأی عدم اعتماد داده و او را از این سمت عزل کردند.

العالم - آسیا

تنش‌های سیاسی در پاکستان که بعد از دیدار «عمران خان» نخست‌وزیر این کشور با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه آغاز شد، شامگاه شنبه به اوج خود رسید.

پارلمان پاکستان شامگاه شنبه جلسه‌ای برای بررسی تداوم حضور عمران خان در سمت نخست‌وزیر این کشور برگزار کرد.

شبکه «الجزیره» در این‌باره گزارش داد: «با آغاز جلسه رأی عدم اعتماد به عمران خان، رئیس پارلمان پاکستان از سمت خود استعفا داد».

نهایتاً در بامداد یکشنبه، نمایندگان پارلمان پاکستان با ۱۷۶ رأی به عمران خان رأی عدم اعتماد داده و او را از این سمت عزل کردند.

در همین حال، منابع خبری پاکستان اعلام کردند «اسد قیصر» رئیس مجلس و «قاسم سوری» معاون وی پیش از آغاز رأی‌گیری برای عدم اعتماد به دولت «عمران خان» از سمت‌های خود استعفا کرده‌اند.

قبل از اعلام استعفا، قیصر و سوری به دیدار عمران خان در محل ساختمان نخست‌وزیری رفته بودند تا با نخست وزیر دیدار کنند.

پیش از این، برخی منابع پاکستان گزارش داده بودند قیصر از رای گیری امتناع کرده و گفته بود از آنجایی که او 30 سال با عمران خان دوستی نزدیک دارد، نمی تواند به او خیانت کند.

بر اساس گزارش منابع خبری پاکستان؛ بالاخره رای گیری برای طرح عدم اعتماد به دولت نخست‌وزیر «عمران خان» آغاز شده است.

0% ...

آخرین اخبار

رسانه عبری: ایران به نقطه ضعف ترامپ پی برده است


پزشکیان: امضای تفاهم‌نامه حاصل خرد جمعی اعضای شعام بود


رسانه صهیونیستی: اعراب دیگر به سامانه‌های آمریکایی اعتماد ندارند


بازگشت پیکر دریانورد جان‌باخته و خدمه کشتی تجاری «آنا» به میهن اسلامی


یک سوم آمریکایی‌ها معتقدند اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی شده است


گفت وگوی تلفنی وزیر خارجه عربستان با همتایان قطری و اردنی خود درباره کاهش تنش‌های منطقه‌ای


وزیران خارجه ایران و عربستان درباره تحولات منطقه گفت وگو کردند


پزشکیان: امضای تفاهم‌نامه‌ حاصل خرد جمعی اعضای شعام بود


فرماندهی کل سپاه درگذشت مادران شهیدان آدمی را تسلیت گفت


بمباران گسترده نوار غزه؛ شهادت بیش از ۱۸ فلسطینی در پی تشدید حملات صهیونیستی