فرانسه ۲۵ میلیارد دلار از دارایی‌های روسیه را مسدود کرد

چهارشنبه 24 فروردين 1401
07:26
فرانسه ۲۵ میلیارد دلار از دارایی‌های روسیه را مسدود کرد وزارت دارایی فرانسه اعلام کرد که از زمان آغاز تهاجم روسیه به اوکراین در ۲۴ فوریه، دارایی‌های مسکو به ارزش ۲۳.۷ میلیارد یورو یا ۲۵.۶ میلیارد دلار را مسدود کرده است.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش "سی ان ان"، بر اساس اعلام وزارت دارایی فرانسه، بیشترین دارایی‌های مسدود شده در این کشور متعلق به بانک مرکزی روسیه به ارزش ۲۲.۸ میلیارد یورو است.

این دارایی‌ها همچنین شامل ۳۳ ملک با ارزش ۵۷۳.۶ میلیون یورو به همراه سه کشتی به ارزش بیش از ۱۲ میلیارد یورو، ۶ بالگرد به ارزش بیش از ۶۰ میلیون یورو و سه اثر هنری به ارزش ۷ میلیون یورو می‌شوند.

اقدامات مالی فرانسه علیه دارایی‌ میلیاردرهای روس به این معنی است که مالکان قادر به فروش یا کسب درآمد از دارایی‌های خود نیستند.

وزارت دارایی فرانسه اعلام کرد که مسدود کردن اموال به این معنا نیست که دولت مالک آن‌ها است و می‌تواند آن‌ها را بفروشد، برای توقیف اموال باید یک جرم کیفری وجود داشته باشد.

فرانسه همچنین به بهانه جاسوسی اقدام به اخراج ۶ دیپلمات روسیه کرده است.

از آغاز جنگ در اوکراین در ۲۴ فوریه ( پنج اسفند سال گذشته) تا کنون کشورهای غربی با بسته‌های گسترده‌ای از تحریم‌های مالی سخت به این اقدام مسکو پاسخ داده‌اند.

بسیاری از کشورهای اروپایی و همچنین آمریکا و متحدان آن اقدام به مسدودسازی دارایی‌های دولتی و خصوصی روس‌ها در کشورهای خود کرده‌اند.

به گزارش ایرنا، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه دوشنبه ۲۱ فوریه (۲ اسفندماه) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو اعلام کرد که کشورش استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانتسک را به رسمیت شناخته و در کاخ کرملین قراردادهای همکاری و دوستی را با سران این جمهوری‌ها امضا کرد.

پوتین بامداد پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ماه) نیز در یک سخنرانی در تلویزیون ملی روسیه، از اقدام نظامی در دونباس خبر داد و از نیروهای اوکراینی خواست سلاح‌های خود را زمین بگذارند و به خانه‌های خود بروند.

همزمان با ادامه آتش جنگ در اوکراین، سیل واکنش‌های جهانی به این رویداد همچنان ادامه دارد و فشارهای دیپلماتیک و تهدیدها و تحریم‌های بین‌المللی علیه روسیه در حال افزایش است.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: ایران متمرکز بر پیشبرد بهترین شیوه برای تامین منافع ملی در مذاکرات است


فرانسه و متحدانش تشدید سیاست تجاری اروپا علیه چین را خواستار شدند


افزایش مجدد بهای سوخت در هند همزمان با ابهامات در تنش‌های غرب آسیا


ادعای روبیو: توافق با ایران «امروز» هم ممکن است 


قالیباف رئیس مجلس ماند


الاخبار: منطقه در آستانه نظم جدید؛ دست برتر ایران و شکست آمال اسرائیل


رئیس جمهور لبنان: از درخواست خروج کامل اسرائیل از خاک خود کوتاه نمی‌آییم


سلاحی کم‌هزینه با ضربه ای پرهزینه؛ پهپادهای حزب‌الله بلای جان ارتش صهیونیستی + فیلم


مالزی از رژیم صهیونیستی به دیوان بین‌المللی دادگستری شکایت می‌کند


شگردهای رژیم صهیونیستی در ترور رهبران فلسطینی