واکنش قاهره به حوادث قدس و کرانه باختری

پنج‌شنبه 25 فروردين 1401
11:07
واکنش قاهره به حوادث قدس و کرانه باختری
سخنگوی وزارت خارجه مصر حوادث خشونت‌بار در اراضی فلسطین و افزایش حملات صهیونیست‌ها در مناطق فلسطینی را محکوم کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

«احمد حافظ» سخنگوی وزارت خارجه مصر گفت که قاهره حوادث چند روز اخیر در اراضی فلسطینی و افزایش خشونت‌ها و توسعه حملات صهیونیست‌ها در شهرها و روستاهای فلسطینی را محکوم می‌کند.

بنابر گزارش وبگاه «الیوم السابع»، سخنگوی وزارت خارجه مصر همچنین بر مخالفت با هر گونه اقدام تحریک‌آمیز از جمله دعوت به تشدید یورش‌ها به مسجدالأقصی در ماه مبارک رمضان تأکید کرد و مهار این حوادث روزافزون و خطرناک را که باعث ایجاد تنش‌ها و خشونت‌های بیشتر می‌شود، ضروری خواند.

این در حالی است که درگیری‌ها در مناطق فلسطینی همچنان ادامه دارد و در یورش دیشب (چهارشنبه شب) نظامیان رژیم صهیونیستی به کرانه باختری چند جوان فلسطینی دیگر نیز به شهادت ر سیدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اسپانیا


حمله موشکی و پهپادی حزب الله به تجمع نظامیان رژیم اسرائیل


خرید هیجانی ارز در نرخ‌های بالا پر ریسک است


عارف: صنعت نفت در دوران جنگ درخشان ظاهر شد


سقوط آزاد ترامپ در نظرسنجی‌ها؛ رکورد نارضایتی ۶۲ درصدی


بقائی: طرح ایران منحصرا بر پایان جنگ متمرکز است


سخنگوی دولت: مشکلی در تأمین ورق‌های فولادی وجود ندارد


ولایتی: سیاست بین‌الملل لوکیشن فیلم «جک اسپارو» نیست


حماس: در صورت پایبندی اسرائیل به تعهدات، آماده شرکت در مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس هستیم


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و آلمان