جیک سولیوان: آمریکا پول‌های روسیه را پس نمی‌دهد

پنج‌شنبه 25 فروردين 1401
22:03
جیک سولیوان: آمریکا پول‌های روسیه را پس نمی‌دهد مشاور امنیت ملی آمریکا از بلوکه شدن سرمایه‌های متعلق به اتباع روسی در این کشور خبر داد و گفت: پول‌های مسدود شده بخشی از مجازات‌های دولت روسیه است.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش راشا تودی، جیک سالیوان مشاور امنیت ملی آمریکا روز پنجشنبه گفت، واشنگتن قصد ندارد دارایی‌های مصادره شده تجار روسی را بازگرداند چون این بخشی از تحریم‌های جدید غرب علیه مسکو است.

سالیوان در حاشیه یک نشست اقتصادی گفت: پول‌های بلوکه‌ شده تجار روسی بخشی از سیاست‌های جدید آمریکا علیه اقدامات روسیه پس داده نخواهد شد.

کاخ سفید از زمان شروع جنگ روسیه و اوکراین همراه کشورهای اروپایی یک سری تحریم‌های مالی علیه روسیه اعمال کرده است.

واشنگتن می‌گوید مسدود کردن دارایی‌ روس‌ها که ممکن است به مقامات این کشور ارتباط داشته باشند، بخشی از مجازات‌های آمریکا علیه اقدام اخیر مسکو در اوکراین بوده است.

چندین نماینده کنگره آمریکا قبلاً خواستار فروش یا انحلال دارایی‌های روسیه شده‌ بودند. نماینده‌های آمریکایی اصرار دارند از این منابع مالی بلوکه شده برای بازسازی اوکراین استفاده شود.

به گزارش ایرنا، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه گفته که مسکو هیچ برنامه‌ای برای مسدود کردن سرمایه‌های خارجی در این کشور ندارد.

وی گفت: برخلاف کشورهای غربی، ما به حقوق مالکیت افراد احترام خواهیم گذاشت.

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه اسرائیلی: منطقه شاهد موفقیت پهپادی حزب‌الله است


پیش‌بینی معامله‌گران بازار: بهای نفت احتمالا به حدود ۱۲۷ دلار برسد


جنگ ایران زیر ذره‌بین کنگره؛ دموکرات‌ها هگست را زیر سوال بردند


۶۱ درصد آمریکایی‌ها حمله به ایران را اشتباه می‌دانند


چگونه جنگ ایران، معادلات استراتژیک عربستان را تغییر داده است


تحرکات جنگنده‌های اسرائیلی و آمریکایی بر فراز استان الانبار


شهادت ۲۳ لبنانی در ۴۱ حمله رژیم اسرائیل طی روز جمعه


کوبا اقدامات قهری جدید آمریکا علیه این کشور را محکوم کرد


ترامپ: نیروهای آمریکایی مانند دزدان دریایی نفتکش ها را توقیف می کنند


نماینده کنگره آمریکا: ترامپ جنایتکار است