رئیس جمعیت اقلیت ترکمن سوریه کشته شد

دوشنبه 29 فروردين 1401
17:45
رئیس جمعیت اقلیت ترکمن سوریه کشته شد یک رسانه عربی گزارش داد که در پی حملات در درعا و حلب، ۲ نفر کشته شدند، منابع محلی می گویند رییس جمعیت اقلیم ترکمن سوریه مورد حمایت ترکیه بر اثر انفجار بمب کشته شده است.

العالم ـ سوریه

تارنمای «العربی جدید» روز دوشنبه خاطرنشان کرد، به دنبال حملات جداگانه در درعا و حلب، ۲ نفر در مناطق تحت کنترل ارتش سوریه کشته و سه نفر دیگر زخمی شدند.

این رسانه عربی زبان فرامنطقه‌ای گزارش داد، این حادثه در زمانی رخ داد که نیروهای دمکراتیک شروع به کاهش محاصره در شهر قامشلی کرده بودند.

به گفته منابع محلی، «حسن قدور» رئیس جمعیت اقلیت ترکمن سوریه مورد حمایت ترکیه، در پی بمب گذاری در خودروی شخصی‌اش در منطقه قباسین در نزدیکی شهر الباب در حومه شمال شرقی حلب کشته شد.

به نوشته این رسانه عربی، در شرایطی که هیچ گروهی مسوولیت این حملات را به عهده نگرفته است، انگشت اتهام به سوی یگان‌های مدافع خلق کرد از حزب اتحاد دموکراتیک نشانه رفته است.

پیشتر و در دهم فروردین، حمله تروریستی در حومه درعا به کشته شدن دو نیروی امنیتی سوریه منجر شده بود.

0% ...

آخرین اخبار

تسهیل مجوز سرمایه گذاری به معنای اجازه اشتغال اتباع نیست


اقدامات ارتش و سپاه برای تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب


قرارگاه حمزه: یک تیم تجزیه‌طلب در شمال‌غرب منهدم شد


رکورد تاریخی در کاهش ذخایر نفت آمریکا


آیین تشییع قائد شهید با تدابیر رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود


پزشکیان: مقاومت ملت ایران موجب عزت کشور در جهان اسلام شد


قیمت جهانی طلا؛ قربانی نرخ بهره آمریکا


بازدید سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه از نمایشگاه شهدای ناو دنا و دیدار با دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش


بازارهای مالی آسیا و آمریکا صعودی شدند


کاهش قیمت نفت در پی ابهام درباره مذاکرات احتمالی ایران و آمریکا