العامری: عراق به برکت مرجعیت، تروریسم را شکست داد

سه شنبه 30 فروردين 1401
17:11
العامری: عراق به برکت مرجعیت، تروریسم را شکست داد دبیرکل سازمان بدر مرجعیت را را رکن مهم و اصلی در دفاع از عراق دانست و گفت: عراق به برکت مرجعیت، تروریسم را شکست داد.

العالم - عراق

هادی العامری این سخنان را سه شنبه در سخنرانی خود در جشن مرکزی چهل و یکمین سالگرد تاسیس سازمان بدر بیان کرد.

سازمان بدر از گروه های نظامی زیر مجموعه بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) است که نقش مهمی در مبارزه با گروه تروریستی داعش در سال های اخیر داشته است.

العامری گفت: ما در سرنگونی حکومت سابق (صدام حسین) و تروریسم پیروز شدیم. برخی پیروزی بر داعش را رویا می دانستند ولی ما پیروز شدیم.

وی در بخش دیگر سخنانش با هشدار نسبت به آنچه برنامه دشمنان برای ایجاد اختلاف در بین گروههای( سیاسی ) خواند ، افزود: موفقیت مورد نظر در تشکیل دولت در عراق هنوز حاصل نشده است.

دبیرکل سازمان بدر با تاکید بر ضرورت پایان دادن به بن بست سیاسی درعراق خاطرنشان کرد : کشور، شرایط استثنایی را پشت سر می گذارد که خروج از آن با اتکا به راه حل های واقع بینانه، ضروری است.

عراق پاییز سال گذشته شاهد برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی بود اما اختلاف گروه های عراقی باعث شده دولت جدید در این کشور تشکیل نشود

0% ...

آخرین اخبار

حملات هدفمند آمریکا و عربستان به خاک و مقاومت عراق


بلومبرگ: تهدیدات دریای سرخ مسیر نفتکش‌ها را تغییر داد


سازمان ملل: بازسازی غزه بدون راه‌حل سیاسی پایدار نیست


وقوع انفجار در جنوب دریای سرخ


ارتش تروریستی آمریکا ادعا کرد؛ ایران چند موشک بالستیک به نیروهایش در خاک اردن شلیک کرده است+فیلم


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


سفیر ایران: اقدامات غیرقانونی مستمر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی برای صلح و امنیت جهان است


۶ حمله پهپادی به سلیمانیه در۲۴ ساعت اخیر


آژانس بین‌المللی انرژی: تحولات خاورمیانه پیامدهای گسترده‌ای برای بازارهای جهانی انرژی دارد


شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به ۴ هزار و ۳۳۳ نفر رسید