سوئیس درخواست آلمان برای صادرات سلاح به اوکراین را رد کرد

يکشنبه 4 ارديبهشت 1401
13:26
سوئیس درخواست آلمان برای صادرات سلاح به اوکراین را رد کرد یک روزنامه سوئیسی گزارش داد که این کشور با ممانعت از صادرات دوباره مهمات به مناطق جنگی، درخواست آلمان برای ارسال تجهیزات به اوکراین را رد کرده است.

العالم ـ اروپا

روزنامه زونتاگ سوئیس گزارش داد که خودروی زرهی «ماردر» آلمان ساخت شرکت تسلیحاتی راین متال، از مهمات ساخت سوئیس استفاده می کند. سوئیس صادرات دوباره مهمات به مناطق درگیری را محدود کرده است.

به نوشته خبرگزاری رویترز، این روزنامه به نقل از سخنگوی دبیرخانه فدرال امور اقتصادی سوییس اعلام کرد که دو درخواست از آلمان مبنی بر انتقال مهمات به اوکراین دریافت کرده است.

روزنامه زونتاگ به نقل از این مقام سوئیسی نوشت: با توجه به بی طرفی سوئیس و قانون مواد جنگی، به هر دو درخواست آلمان پاسخ منفی داده شد. سوئیس رویه گذشته را کنار گذاشته و از سیاست تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه به دلیل حمله به اوکراین تبعیت کرده، اما با اینحال گفته است که بی‌طرفی این کشور اجازه ارائه تسلیحات در مناطق درگیری را نمی‌دهد.

سوئیس همچنین ماه گذشته میلادی درخواست لهستان برای ارسال تسلیحات به منظور کمک به اوکراین را رد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ارزش ماه محرم در دیدگاه رهبر شهید انقلاب


اوج گرفتن جنگ روسیه و اوکراین در سایه بن بست سیاسی


بیانیه وزارت امور خارجه درباره نقض مجدد تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا در بامداد ۷ تیر ۱۴۰۵


عراقچی عازم عراق شد


بیانیه اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات


عارف: دستگاه‌های حاکمیتی برای برگزاری آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب در آمادگی کامل هستند


بیانیه "جماعت اسلامی لبنان" در مورد توافق لبنان و رژیم صهیونیستی با میانجیگری آمریکا


نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی با عراقچی


وزیر خارجه فردا به عراق سفر می کند


متن کامل توافق سازشکارانه دولت لبنان با رژیم اسرائیل