4 سرباز سوری در حمله رژیم صهیونیستی به حومه دمشق شهید شدند

چهارشنبه 7 ارديبهشت 1401
09:52
4 سرباز سوری در حمله رژیم صهیونیستی به حومه دمشق شهید شدند خبرگزاری رسمی سوریه از شهادت چهار سرباز سوری در حمله بامداد امروز رژیم صهیونیستی به حومه دمشق خبر داد.

العالم ـ سوریه

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، اعلام کرد که حوالی ساعت ۱۲:۴۱ بامداد امروز، دشمن اسرائیلی در حمله‌ هوایی از سمت «طبریا» برخی مناطق در حومه دمشق را با موشک هدف قرار داد.

یک منبع آگاه نظامی سوری با اعلام این خبر، خاطرنشان کرد که پدافند هوایی ارتش سوریه اغلب موشک‌های شلیک شده متخاصم را رهگیری و منهدم کرد اما پس از بررسی دقیق خسارات وارده در این حمله، مشخص شد که علاوه بر خسارات مالی وارده، چهار سرباز سوری جان خود را از دست دادند و سه‌ نفر دیگر زخمی شدند.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بامداد امروز (چهارشنبه) مناطقی از حومه دمشق را هدف حملات موشکی خود قرار دادند.

رژیم صهیونیستی و متحدان منطقه‌ای و غربی آن از گروه‌های تکفیری تروریستی که علیه دولت سوریه می‌جنگند، حمایت می‌کنند.

0% ...

آخرین اخبار

شهر صرفند لبنان‌‍، کربلای زمان + فیلم


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عربستان در باره خاتمه جنگ تحمیلی علیه ایران


فروپاشی اعتماد به اسرائیل؛نتانیاهو چهره واقعی خود را در ابوظبی آشکار کرد!


ادعای ترامپ: ایالات متحده به توافق با ایران «بسیار نزدیک‌تر» می‌شود


محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان


پزشکیان: اتلاف منابع در انرژی و آب باید متوقف شود


نیروهای مسلح: تا پای جان از ایران دفاع می‌کنیم


گسترش همکاری تسلیحاتی برلین-تل‌آویو با محور تسلیحات دریایی


تماس‌های تلفنی عراقچی با همتایان مصری و قطری


اصابت حمله پهپادی حزب‌الله به 2 سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی