در گفتگو با العالم مطرح شد؛

شورای ملی فلسطین: امام خمینی (ره) قضیه فلسطیبن را محور مقاومت قرار داد

جمعه 9 ارديبهشت 1401
15:10
علی فیصل معاون شورای ملی فلسطین تاکید کرد امامن خمینی (ره) با اعلام روز جهانی قدس، قضیه فلسطیبن را محور مقاومت و مبارزه قرار داد.

العالم _ قدس

علی فیصل معاون شورای ملی فلسطین در گفتگو با شبکه العالم در چارچوب پوشش ویژه فعالیت های روز جهانی قدس، این روز را نماد مبارزه و مقاومت دانست و تاکید کرد امام خمینی رضوان الله تعالى عليه آنگاه که روز جهانی قدس را اعلام کرد، می خواست بگوید که مقاومت و مبارزه برای آزادی قدس و حفاظت از مقدسات اسلامی و مسیحی هر روز ادامه دارد.

علی فيصل تاکید کرد صحنه های راهپیمایی گسترده برای گرامی داشت روز جهانی قدس در ایران، نمایشی فرهنگی، عقیدتی و اعتقادی است که در عین حال موضع دائم ایران را در حمایت همیشگی از قضیه فلسطین و حقوق ملت فلسطین اعلام می کند.

معاون شورای ملی فلسطین تاکید کرد تحولات بین المللی به نفع رژیم اشغالگر نیست بلکه به نفع قضیه فلسطین است.

وی افزود نبرد سیف القدس و بزرگداشت روز جهانی قدس به معنای مخالفت با عملیات عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر است.

0% ...

آخرین اخبار

«مقاومت اسلامی عراق» جایزه ۱۰ میلیون دلاری برای کشتن ترامپ تعیین کرد


سنتکام مدعی ورود نیروهایش به یک نفتکش و بازرسی آن در خلیج عمان شد


اربیل عراق در تاریکی فرو رفت


سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟