میقاتی: امیدواریم انتخابات پارلمانی آغاز بهبود اوضاع در لبنان باشد

دوشنبه 19 ارديبهشت 1401
10:24
میقاتی: امیدواریم انتخابات پارلمانی آغاز بهبود اوضاع در لبنان باشد نخست وزیر لبنان ابراز امیدواری کرد که انتخابات پارلمانی کنونی سرآغازی برای بهبود وضعیت لبنان باشد.

العالم - لبنان

نجیب میقاتی، نخست وزیر لبنان گفت: از طریق تغییری که لبنانی‌ها با رفتن به پای صندوق‌های رأی گیری در انتخابات پارلمانی ایجاد خواهند کرد روند بهبود وضعیت اقتصادی لبنان آغاز خواهد شد و پارلمان جدید منبع خیر و خوبی برای لبنان خواهد بود.

وی گفت: تغییر در این است که پارلمان جدید بتواند به سرعت رئیس جدید پارلمان را انتخاب و دولت جدید را تشکیل دهد.

میقاتی بر اهمیت تکمیل فعالیت پارلمان و دولت جدید برای پایان مسائل اساسی و اصلاحات مطلوب تأکید کرد که بعد از آن رنسانس لبنان آغاز شود.

یکشنبه مرحله دوم رأی گیری اتباع لبنانی در ۴۸ کشور آغاز شد. انتخابات در داخل لبنان نیز ۱۵ مه آغاز می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی


پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا