نجات شناور باری با ۶ سرنشین در خلیج فارس

دوشنبه 19 ارديبهشت 1401
10:27
نجات شناور باری با ۶ سرنشین در خلیج فارس رئیس اداره ایمنی و حفاظت دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: شناورهای ناجی این اداره کل یک فروند شناور باری متعلق به شهرستان دیلم را با ۶ سرنشین از خطر غرق شدن در آب های خلیج فارس نجات دادند.

العالم - ایران

روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر روز دوشنبه به نقل از حجت خسروی اعلام کرد: در پی اعلام اضطرار سرنشینان این شناور مبنی بر آب‌گرفتگی شدید و احتمال غرق شدن در محدوده سواحل شهرستان دیلم، به سرعت هماهنگی لازم برای نجات آنها صورت گرفت و شناور ناجی ۲ و یدک کش مطاف از منطقه امام حسن به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: با رسیدن شناور ناجی به موقعیت اعلام شده، بلافاصله عملیات تخلیه آب از موتور لنج آسیب دیده انجام شد و پس از تحت کنترل درآمدن آبگرفتگی و اطمینان از برطرف شدن خطر، شناور ناجی به بندر دیلم بازگشت و در اسکله این بندر پهلو گرفت.

رئیس اداره ایمنی و حفاظت دریایی اداره کل بنادر ودریانوردی استان بوشهر یادآورشد: این شناور حامل کالا، از دبی به سمت بندردیلم در حرکت بود که روز گذشته دچار آب گرفتگی شد.

شهرستان ساحلی دیلم در شمال استان بوشهر قرار دارد و شغل ۸۰ درصد مردم آن به دریانوردی وابسته است.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی‌های دیپلماتیک عراقچی در پی پاسخ به نقض مکرر آتش‌بس توسط صهیونیست‌ها


 اطلاعیه سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در باره حمله دشمن آمریکایی صهیونی


فرانس ۲۴: نتانیاهو ترامپ را به چالش کشید


آژیر خطر در پایگاه نظامی «زیکیم»/ اصابت موشک به شهرک صهیونیستی «ایتمار» + فیلم


آغاز عملیات نصر علیه پایگاه های هوایی راهبردی تلنوف و نواتیم رژیم صهیونیستی


ولایتی: انتخاب با شماست توقف حماقت یا ورود به موازنه ضابطه‌مند شدن دو تنگه!


بیانیه وزارت‌خارجه درباره حملات‌موشکی ایران به اهداف صهیونی


حملات موشکی جدید به جنوب و مرکز اسرائیل+ فیلم


مشاور عالی نظامی رهبر انقلاب: متجاوزان پاسخ خود را دریافت کردند


پایگاه هوایی رامات دیوید، هدف موشک‌های بالستیک قرار گرفت