نظر وزیر خارجه عربستان درباره استمرار تهدید داعش

پنج‌شنبه 22 ارديبهشت 1401
00:25
نظر وزیر خارجه عربستان درباره استمرار تهدید داعش

وزیر خارجه عربستان در نشست ائتلاف بین المللی موسوم به ضد داعش در مراکش گفت که تهدید داعش همچنان وجود دارد.

العالم - عربستان سعودی

«فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان سعودی طی نطقی در نشست وزاری ائتلاف بین المللی موسوم به ضد داعش که در مراکش در حال برگزاری است گفت که تهدید داعش همچنان وجود دارد.

به گزارش روسیا الیوم، وی افزود: تهدید داعش مستلزم هماهنگی، همکاری و یافتن راه حلی برای اردوگاه‌هایی است که خانواده‌های داعش در آن مستقر هستند و همچنین محاکمه افرادی که در عملیات های تروریستی دست دارند.

وزیر سعودی تلاش‌های عراق در چارچوب مبارزه با تروریسم و همکاری آن با ائتلاف بین المللی ضد داعش را ستود و خواستار تشدید تلاش‌ها و فعالیت‌ها در زمینه مقابله با این گروهک در آفریقا و همچنین داعش خراسان به دلیل تهدیدهای این گروهک برای منطقه شد.

بن فرحان بر حمایت مستمر عربستان سعودی از کشورهای ائتلاف در روند مقابله با داعش و تروریسم در همه مناطقی که این گروهک حضور دارد، تاکید کرد.

نشست ائتلاف بین المللی به اصطلاح ضد داعش امروز چهارشنبه با حضور نمایندگانی از بیش از ۸۰ کشور از جمله امارات در شهر مراکش در کشور مغرب آغاز به کار کرد.

خبرگزاری مغرب گفته است: انتظار می‌رود این نشست فرصتی را برای تمرکز بر چالش‌های امنیتی پیش روی این قاره، به ویژه منطقه ساحل فراهم کند، بخصوص با توجه به تنش‌ها و درگیری‌های قومی که در برخی از مناطق آفریقا وجود دارد و داعش می‌تواند از آن بهره‌برداری کند تا این مناطق را به نقطه شروع جدیدی برای عملیات تروریستی و انتشار افکار افراطی تبدیل کند.

در همین حال مغرب و آمریکا قرار است در ژوئن آینده رزمایش شیر آفریقایی را به عنوان یکی از بخش‌های اصلی همکاری‌های نظامی بین دو کشور برگزار کنند.

به گفته «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه ایالات متحده در ماه ژوئیه هم، شهر مراکش مغرب میزبان مجمع اقتصادی آفریقایی-آمریکایی خواهد بود که این همکاری، گواه غنای روابط دوجانبه است.

در سال ۲۰۱۴ ائتلاف بین المللی علیه داعش به فرماندهی آمریکا و متشکل از ۸۳ کشور تشکیل شد که همگی متعهد به تضعیف و شکست داعش بودند؛ اما عملا در سوریه و عراق که اقدام جدی برا مبارزه با تروریسم انجام نداده و صرفا با اشغال این کشورها منابع آنها را به غارت برده و ناامنی ایجاد کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: مسئولیت هر حادثه‌ای خارج از مسیرهای اعلامی متوجه مالکان کشتی‌هاست


برگزاری آیین شام غریبان در جوار مقتل قائد شهید انقلاب


عراقچی: ایران و عمان چارچوب اداره آینده تنگه هرمز را تعیین می‌کنند


شیخ نعیم قاسم: مقاومت لبنان جهان را شگفت زده کرده است


قالیباف: ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد