مسکو خواستار تحقیقات سازمان ملل درباره سلاح‌های بیولوژیکی اوکراین شد

دوشنبه 26 ارديبهشت 1401
16:57
مسکو خواستار تحقیقات سازمان ملل درباره سلاح‌های بیولوژیکی اوکراین شد سناتور برجسته روس اعلام کرده است که مسکو قصد دارد از طریق سازمان ملل درباره نقض کنوانسیون سلاح‌های بیولوژیکی در اوکراین تحقیقات انجام دهد.

العالم - اروپا

«کنستانتین کاساچف» سناتور روس امروز (دوشنبه) با تأکید بر اینکه ایالات متحده از روی عمد اطلاعات مربوط به تحقیقات سلاح‌های بیولوژیکی تحت حمایت پنتاگون در اوکراین را مخفی می‌کند گفت که مسکو قصد دارد از طریق سازمان ملل درباره نقض‌های احتمالی کنوانسیون سلاح‌های بیولوژیکی (BWC) تحقیقاتی را آغاز کند.

بنا بر گزارش خبرگزاری روسی «اسپوتنیک»، کاساچف تصریح کرد که کمیسیون پارلمانی درباره آزمایشگاههای بیولوژیکی، شواهدی را از دیپلمات‌های روس دریافت کرده‌اند که نشان می‌دهند که ایالات متحده و اوکراین از این کنوانسیون پیروی نمی‌کنند.

این سناتور روس توضیح داد: «ما درباره فعالیت‌های خود در سطح سازمان ملل حرف می‌زنیم و امیدواریم که تحقیقات بین‌المللی کاملی مطابق با بندهای پنج و شش کنوانسیون سازمان ملل [ممنوعیت تولید سلاح‌های بیولوژیکی] آغاز شود».

در عین حال، «ایرینا یارووایا» معاون رئیس دومای روسیه نیز گفته است که واشنگتن و کی‌یف اطلاعات جعلی در اختیار دبیرخانه کنوانسیون سلاح‌های بیولوژیکی قرار داده‌اند.

وی در این خصوص گفت: «به لطف عملیات ویژه در اوکراین، ما فرصت ارزیابی اعتبار آنها را به دست آورده‌ایم.... حقایقی مطرح شده مبنی بر این‌که هم ایالات متحده و هم اوکراین اطلاعات ناقص یا نادرست ارائه کرده‌اند بنابراین در گزارش‌های مربوط به اطلاعات درباره برنامه‌های بیولوژیکی با حمایت وزارت دفاع اوکراین مخفی‌کاری صورت گرفته است. تمام گزارش‌های اوکراین از کمبود برنامه‌های تحقیق و توسعه امنیت زیستی ملی خبر می‌دهند».

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه در خصوص این موضوع گفت که مسکو نگران فعالیت‌های تسلیحات بیولوژیکی آمریکا نه تنها در اوکراین بلکه در سراسر جهان است.

در ماه مارس، وزارت دفاع روسیه فاش کرد که 30 آزمایشگاه بیولوژیکی با بودجه پنتاگون که در توسعه عناصر تسلیحات بیولوژیکی مشارکت دارند در اوکراین مستقر هستند. هدف اصلی این پروژه تحقیق در مورد عفونت های خطرناکی بود که در اوکراین بومی هستند. مسکو همچنین اعلام کرد که «هانتر بایدن» پسر «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا با تأمین مالی برنامه نظامی بیولوژیکی وزارت دفاع آمریکا در این کشور مرتبط بوده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت چند فلسطینی


غربال دروغ حقیقت را پنهان نمی‌کند... و جلاد نمی‌تواند به قربانی تبدیل شود، ای آل‌سعود


سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


۶۳ کشور مشمول تعرفه تجاری صفر از سوی چین شدند


مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت