جنایت جدید صهیونیست ها؛ استفاده از نوجوان 16 ساله فلسطینی به عنوان سپر انسانی

شنبه 31 ارديبهشت 1401
19:01
جنایت جدید صهیونیست ها؛ استفاده از نوجوان 16 ساله فلسطینی به عنوان سپر انسانی حرکت جهانی دفاع از کودک فلسطینی شاخه فلسطین با انتشار بیانیه ای، ارتش صهیونیستی را به استفاده از عهد مرعب دختر نوجوان 16 ساله فلسطینی به عنوان سپر انسانی در جریان حمله به جنین در روز 13 مه 2022 متهم کرد.

العالم – فلسطین

این بیانیه حاکیست که مرعب به مدت دو ساعت در میان تبادل آتش میان ارتش صهیونیستی و رزمندگان مقاومت از سوی نیروهای صهیونیست که قصد بازداشت برادرش را داشتند، به عنوان سپر انسانی استفاده شد.

مرعب گفت که گلوله ها از بالای سرم رد می شد و هر چه از نیروهای رژیم صهیونیستی خواستم اجازه بدهند که بروم، اجازه ندادند.

در حملات ارتش صهیونیستی به شهر جنین و اردوگاه آن از ابتدای سال 2022 تاکنون 22 فلسطینی به شهادت رسیده و شماری فلسطینی بازداشت شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

الحاق غزه و کرانه باختری به سرزمین های اشغالی در نقشه سنتکام


راننده خودروی مرگ چهارراه گلزار کرج اعدام شد


دلیلی که ملوانان غذای تازه ندارند این است که ایران در روز اول جنگ مرکز تدارکاتی نیروی دریایی را منفجر کرد


تاکید عراقچی بر توسعه تعاملات اقتصادی با کشور‌های همسایه


باید شماره گذاری خودرو و واردت خودروها تعیین تکلیف شود


رئیس‌جمهور آمریکا باید نگران امنیت خودش باشد


اتحادیه کشور‌ها و مناطق فارسی‌زبان تشکیل شود


اتحادیه کشور‌ها و مناطق فارسی‌زبان تشکیل شود


ترامپ و سیاست فرار از مسوولیت؛ از اقتصاد و تورم آمریکا تا جنگ علیه ایران


آغاز پروازهای مسافربری میان روسیه و سوریه پس از ۱۸ ماه