صنعا: ائتلاف سعودی مجوز برقراری پروازها را نمی دهد

سه شنبه 17 خرداد 1401
19:03
صنعا: ائتلاف سعودی مجوز برقراری پروازها را نمی دهد مدیر فرودگاه صنعا گفت: ما آمادگی کامل برای برقراری پروازها داریم اما ائتلاف سعودی همچنان مجوزهای لازم را نمی دهد.

العالم - یمن

به گزارش المسیره، خالد الشایف مدیر فرودگاه صنعا گفت: ما آمادگی کامل برای برقراری پروازها داریم اما ائتلاف سعودی همچنان مجوزهای لازم را نمی دهد.

وی افزود: متجاوزان درباره زمان پروازها از فرودگاه صنعا و به این فرودگاه و اعلام آن، جدی نیستند. ائتلاف سعودی در برقراری پروازها به فرودگاه صنعا عزم و جدیت لازم را ندارند.

الشایف تاکید کرد: تاکنون ۶ پرواز به اردن و یک پرواز به قاهره انجام شده است و این از ۲۵ پرواز است.

وی با اشاره به واکنش منفعلانه سازمان ملل افزود: سازمان ملل فشار لازم را به ائتلاف سعودی برای برقراری پروازهایی که مفاد آتش بس بر آن تاکید دارد، وارد نیاورده است.

الشایف تاکید کرد: ما از این بیم داریم که ائتلاف سعودی در جریان آتش بس دوماهه دوم همان خط مشی و تعللی که در آتش بس دوماهه نخست در پیش گرفت را دنبال کند.

گفتنی است که روز چهارشنبه گذشته، دهها مسافر از صنعا به قاهره در اولین پرواز تجاری میان پایتخت یمن و مصر از سال ۲۰۱۶ در راستای آتش بس یمن، منتقل شدند.بر اساس این گزارش، فرستاده سازمان ملل در امور یمن اعلام کرده بود که ۷۷ نفر از فرودگاه صنعا به قاهره منتقل شدند.

پس از اجرایی شدن توافق آتش بس، شش پرواز تجاری دیگر میان صنعا و امان پایتخت اردن انجام شده بود که بیشتر آنها بیماران یمنی را برای درمان به اردن منتقل کرده بودند.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

2 کشته از ارتش آمریکا در سقوط بالگرد+فیلم


بقایی : ترمیم زیست‌بوم دریایی تنگه هرمزباید بخشی از ترتیبات مدیریت آتی آن باشد


وزیر خارجه پیشین لبنان از استانداردهای دوگانه دولت در برخورد با مقاومت انتقاد کرد


سخنگوی کاخ سفید برکنار شد


النجباء: «انحصار سلاح» دسیسه آمریکا و برای خلع سلاح مقاومت است


نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس: تنگه هرمز همچنان مسدود است


پس‌لرزه‌های جنگ علیه ایران؛ واشنگتن مناطق نفتی خلیج مکزیک را به حراج گذاشت


استاندارد دوگانه غرب در حقوق بشر؛ بیانیه اتحادیه اروپا علیه ایران


مقام سازمان ملل: خشونت شهرک‌نشینان اسراییلی به سطوح بی‌سابقه‌ای رسیده است+ فیلم


نخست وزیر عراق ضرب الاجل خروج نظامیان خارجی از کشورش را اعلام کرد