مودی: رابطه ایران و هند امنیت و رفاه منطقه را ارتقا داده است

چهارشنبه 18 خرداد 1401
20:43
مودی: رابطه ایران و هند امنیت و رفاه منطقه را ارتقا داده است
نخست وزیر هند در دیدار با وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت که توسعه روابط دوجانبه به نفع دهلی نو، تهران و منطقه است.

العالم _ آسیا

نخست وزیر هند غروب چهارشنبه به وقت تهران از دیدار با وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران که در دهلی نو بسر می‌‌‌برد، خبر داد و اظهار کرد که روابط دوجانبه بین تهران و دهلی نو باعث ارتقای امنیت و رفاه منطقه است.

«نارندرا مودی» نخست وزیر هند در توییتی نوشت: «خوشحالم که میزبان "حسین امیرعبداللهیان" وزیر امور خارجه ایران برای گفت‌وگوی مفید در مورد توسعه بیشتر پیوندهای تمدنی چند صد ساله بین هند و ایران بودم. روابط ما به نفع هر دو کشور بوده و باعث ارتقای امنیت و رفاه منطقه شده است.»

اوائل صبح چهارشنبه وزیر خارجه ایران وارد دهلی نو شد و قرار است با هدف توسعه روابط راهبردی بین دو کشور با مقام‌های عالی رتبه هند دیدار کند.

«آرندام باقچی» سخنگوی وزارت امور خارجه هند نیز با اعلام ورود «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه هند به «دهلی نو»، این سفر را برای تقویت بیشتر روابط دو کشور هند و جمهوری اسلامی ایران بسیار مؤثر دانست.

اوایل بهمن سال گذشته قرار بود امیرعبداللهیان به دهلی نو برود که به دلیل ابتلای وزیر خارجه هند به کرونا این سفر به تعویق افتاد در همان زمان هم سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه به خبرنگار فارس گفت که این سفر در دستورکار قرار دارد و انجام خواهد شد.

وزیر خارجه هند عصر چهارشنبه به وقت تهران از گفت‌وگو با «حسین امیر عبداللهیان» وزیر خارجه ایران درباره موضوعات مختلف از جمله برجام خبر داد.

«سوبرامانیام جایشانکار»، وزیر خارجه هند نیز در توییتی نوشت: «رایزنی‌های گسترده‌ای با امیر عبداللهیان، وزیر خارجه ایران گفت‌وگوهای مفصلی درباره همکاری‌های دوجانبه از جمله در حوزه تجارت، بهداشت و روابط شهروندان دو کشور انجام دادیم. در این دیدار در مورد مسائل مهم منطقه‌ای و جهانی از جمله برجام، افغانستان و اوکراین صحبت شد.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انقلاب با مذاکره از موضع قدرت مخالفتی ندارند/از موضع یک ملت پیروز وارد مذاکره می‌شویم


پشتیبانی ارتش از سازمان‌ها و ستادهای برگزار کننده آیین بدرقه «آقای شهید ایران»


حمله آمریکا همزمان با تحرکات دیپلماتیک، باهدف تحریک کشورهای منطقه علیه ایران بود +فیلم


شیخ نعیم قاسم: توافق چارچوب بین مقامات لبنان و رژیم صهیونیستی اشتباه فاحش و گناه کبیره است


حمایت جهانی از غزه؛ گردشگران صهیونیست به یک غذاخوری در اسپانیا حمله کردند


درخواست عراق برای بازنگری در سهمیه‌های تولید نفت اوپک


واکنش اروپا به تهدید تعرفه‌ای ترامپ: سریع و قاطع پاسخ می‌دهیم


بازداشت ده‌ها نفر در اعتراضات ضد دولتی اندونزی


واکنش نبیه بری به توافق چارچوبی دولت لبنان و رژیم صهیونیستی: این فتنه است


مشارکت سازمان جهانی گمرک در برنامه‌های نوسازی گمرک ایران


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان