تأکید بر تقویت همکاری دمشق و منامه در دیدار فیصل قاسم و سفیر بحرین

جمعه 20 خرداد 1401
08:31
تأکید بر تقویت همکاری دمشق و منامه در دیدار فیصل قاسم و سفیر بحرین وزیر خارجه سوریه و سفیر فوق العاده بحرین پنجشنبه شب در دمشق بر تقویت همکاری‌های بین دو کشور تأکید کردند.

العالم - سوریه

«وحید مبارک السیار» سفیر تام الاختیار و فوق العاده بحرین در سوریه رونوشت استوارنامه خود را در دیدار با «فیصل مقداد» وزیر امور خارجه سوریه تقدیم وی کرد.

بر اساس این گزارش، در این دیدار روابط دوجانبه و راه‌های تقویت آن در زمینه‌های مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وزیر خارجه سوریه بر تمایل کشورش برای داشتن بهترین روابط با بحرین و همه کشورهای عربی تاکید کرد.

مقداد بر لزوم تلاش برای بهبود شرایط کشورهای عربی برای رویارویی با چالش‌های مشترک تأکید کرد.

سفیر بحرین نیز با ابراز خوشحالی از انتصاب خود به عنوان سفیر کشورش در دمشق، بر تمایل منامه برای تقویت روابط با سوریه و توسعه همکاری‌های مشترک تاکید کرد.

وی با تأکید بر عمق روابط برادرانه بین سوریه و بحرین، ابراز امیدواری کرد که برای توسعه و گسترش این روابط به نفع دو کشور تلاش کند.

السیار همچنین گفت که کشورش از وحدت، حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه حمایت و مداخله در امور داخلی سوریه را رد می‌کند.

شاه بحرین دی ماه گذشته در فرمانی رییس هیأت دیپلماتیک این کشور در سوریه را تعیین کرد.

حمد بن عیسی آل خلیفه در این فرمان، «وحید مبارک سیار» را به عنوان رئیس هیأت دیپلماتیک بحرین در سوریه و سفیر فوق العاده و تام الاختیار این کشور منصوب کرد.

بحرین پس از امارات متحده عربی دومین کشور عربی بود که سفارت بسته خود در دمشق را بعد از آغاز بحران سوریه بازگشایی کرد.

پیش تر فیصل مقداد وزیر خارجه سوریه گفته بود: بیش از ۱۴ سفارتخانه عربی را در دمشق داریم و برخی دیگر نیز اکنون می‌خواهند که به سمت ما بازگردند. برای ما روابط دو جانبه با کشورهای عربی اهمیت دارد که به صورت خوبی پیشرفت داشته است.

همچنین اخیرا «عبدالله بن زاید آل نهیان» وزیر خارجه امارات متحده عربی به دمشق سفر و با بشار اسد رئیس جمهور این کشور در خصوص روابط دوجانبه دیدار و گفت وگو کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

تذکر عراقچی به وزیر جنگ رژیم اسرائیل: به هرگونه تهدید علیه مردم و رهبری پاسخ فوری می‌دهیم


قالیباف خطاب به تیم ملی فوتبال: جنگیدید و اراده و همدلی ایرانی را به نمایش گذاشتید


سازمان ملل: تنگه هرمز در اقتصاد جهان ریشه دوانده


سازمان دریانوردی:منتظر اجازه ایران برای تخلیه کشتی‌ها هستیم


کاهش خسارت ناوگان هوایی در جنگ اخیر


محافل سیاسی و مردمی ترکیه خواستار قطع کامل روابط با رژیم صهیونیستی شدند+ فیلم


رژیم صهیونیستی با وجود توافق، حتی از مناطق آزمایشی جنوب لبنان عقب‌نشینی نمی‌کند


آغاز فروش بلیت قطار مراسم تشییع رهبر شهید از ساعت ۱۴ امروز


نامه سفیر ایران به آزاداندیشان آلمانی درباره نقش غرب در جنایت سردشت


معاریو: توافق با لبنان روی کاغذ زیباست، اما اجرای آن بعید به نظر می‌رسد