همکاری ریاض با عاملان توهین به پیامبر اسلام (ص) در مراسم حج

دوشنبه 30 خرداد 1401
18:40
همکاری ریاض با عاملان توهین به پیامبر اسلام (ص) در مراسم حج دولت سعودی با یک شرکت نزدیک به حزب حاکم هند قراردادی در خصوص اداره مراسم حج امضاء کرده که انتقاد مسلمانان هندی را موجب شده است.

العالم - عربستان سعودی

نهاد کمیسیون بین‌المللی نظارت بر مدیریت حرمین شریفین در بیانیه‌ای از عقد قرارداد ریاض با یک شرکت مرتبط با «ناریندا مودی» نخست‌وزیر هند و حزب حاکم این کشور (BJP ) در ارتباط با مراسم حج انتقاد کرد. اهانت یک عضو حزب حاکم هندوستان به پیامبر عظیم‌الشأن اسلام (ص) انتقادات وسیعی را در سطح جهان موجب شده است.

به نوشته وبگاه سعودی‌لیکس، این نهاد بین‌المللی که مقر آن در مالزی و اندونزی است، در بیانیه خود خبر داد که مقامات سعودی از یک شرکت مرتبط با «ناریندا مودی» نخست‌وزیر و حزب «بهاراتیا جاناتا» به عنوان حزب حاکم هند، برای بررسی درخواست مسلمانان در کشورهای غربی برای حضور در مراسم حج کمک گرفته‌اند.

در این بیانیه آمده است که اقدام دولت سعودی، بی توجهی به خشم جهان اسلام در خصوص توهین به حضرت پیامبر اسلام (ص) است و تحریک آشکار مسلمانان به شمار می‌رود.

اخیراً فاش شده است که سرمایه‌گذار اصلی شرکت سعودی که پیگیری درخواست‌های حج مسلمانان در کشورهای غربی را عهده‌دار شده است، روابط نزدیکی با دولت هند دارد.

وزارت حج عربستان هفته گذشته اعلام کرد که زائران مسلمان از استرالیا، اروپا و ایالات متحده آمریکا باید برای انجام مراسم حج از طریق قرعه کشی در وب سایت «طوف» ثبت نام کنند. در این راستا دولت ریاض با شرکت «Traveazy» که مقر آن در دبی قرار دارد قراردادی را برای بررسی ثبت‌ نام افراد امضاء کرده است، شرکتی که روابط نزدیکی با حزب حاکم هند دارد.

طبق بیانیه مذکور، فردی به نام «براشاشنت براکاش» از سرمایه‌گذاران اصلی شرکت «Traveazy» است. او در سال ۲۰۲۱ مشاور سیاسی «لباسافاراج بومای» نخست‌وزیر ایالت کارناتاکا از حزب حاکم بود؛ همان ایالتی که در قلب اقدامات ضد اسلامی حزب حاکم قرار دارد و مسلمانان در این ایالت حق حجاب داشتن و اذان خواندن ندارند.

در این راستا «نابیا خان» از فعالان مسلمان هندی، این اقدام دولت سعودی را خطرناک و ظالمانه توصیف کرد و گفت: «مسلمانان در کارناتاکا تحت حملات مداوم حزب حاکم قرار دارند و بارها مشاهده کرده‌ایم که لباسافاراج بومای نخست‌وزیر این ایالت راستگراهای تندرو را برای خشونت علیه مسلمانان تشویق می‌کند و زندگی را بر مسلمانان سخت و دشوار کرده است.»

او سپس از اینکه اموال مسلمانان قرار است به دست کسانی بیفتد که در راستای آزار و سرکوب مسلمانان هند تلاش می‌کنند، ابراز تأسف کرد.

نابیا خان افزود: «عربستان سعودی از یک سو اظهارات جنجالی رهبران BJP درباره حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) را محکوم می‌کند و از سوی دیگر تجارت خود را با این سازمان‌ها گسترش می‌دهد. آیا این حکومت واقعاً از چیزی خبر ندارد یا به مسلمانان اهمیت نمی‌دهد؟ در حالی که سیاست‌های ضد اسلامی حزب حاکم هند برای همه کاملا روشن است.»

دو هفته پیش اهانت «ناوین کومار جیندال» سخنگوی حزب افراطی «بهاراتیا جاناتا» به عنوان حزب حاکم هند به ساحت نبی اکرم اسلام(ص) اعتراضات شدیدی در جهان اسلام موجب شد و کشورهای ایران، قطر و کویت سفیر هند را احضار کردند. بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی نیز واکنش نشان داده و خواستار تحریم و برخورد با دولت هند شدند. آن‌ها با درج هشتگ «#الا_رسول‌الله_یا_مودی»، این اقدام سخنگوی حزب حاکم هند را در ادامه سیاست افراطی و ضد اسلامی دولت «ناریندا مودی» نخست‌وزیر این کشور دانستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: حزب الله همچنان با مذاکرات مستقیم مخالف است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


آخرین شب عزاداری در جوار محل شهادت قائد شهید انقلاب اسلامی


گزارش العالم از آیین «رکضه طویریج» با حضور میلیونی عزاداران در کربلای معلی 


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس درباره اجرای یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


خط مستقیم بین ایران و آمریکا در تنگه هرمز دروغ محض است


همتی: ۳.۷ میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو تامین شده است


مخبر: قطب نمای برخی همسایگان هنوز دوست و دشمن را وارونه نشان می‌دهد


اجرای تعهدات زمینه ساز برقراری صلح در منطقه


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و امارات


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان