امیرعبدالهیان: تحرکات اخیر رژیم صهیونیستی را به رییس جمهور ترکیه یادآوری کردم

سه شنبه 7 تير 1401
22:25
امیرعبدالهیان: تحرکات اخیر رژیم صهیونیستی را به رییس جمهور ترکیه یادآوری کردم وزیر امورخارجه کشورمان نوشت: ضمن گفتگو در خصوص اشتراکات و موارد مورد علاقه طرفین در خصوص تحرکات اخیر رژیم صهیونیستی به رییس جمهور ترکیه یادآوری کردم حضور رژیم صهیونیستی در منطقه هیچ ارمغانی به جز فتنه انگیزی و ایجاد نا امنی نخواهد داشت.

العالم - ایران / سیاسی

حسین امیرعبدالهیان وزیر امور خارجه درمورد سفرش به ترکیه پیامی در صفحه شخصی خود منتشر کرد. وزیر امورخارجه کشورمان نوشت:

سفرم به ترکیه دیشب با دیدار آقای رجب طیب اردوغان رییس جمهور ترکیه به اتمام رسید و امروز برای شرکت در نشست وزرای خارجه ی کشورهای ساحلی دریای خزر راهی ترکنمستان شدم.

شب گذشته در دیدار با آقای اردوغان ضمن ابلاغ سلام رییس جمهور کشورمان از ایشان برای سفر به تهران به منظور برگزاری نشست شورای عالی همکاری های دو کشور دعوت به عمل آوردم.

در این دیدار در خصوص موضوع سوریه به آقای اردوغان گفتم راه حل سیاسی را تنها راه حل برای کاهش نگرانی های امنیتی ترکیه میدانیم و با تکرار مجدد ضرورت اجتناب از هرگونه اقدام نظامی حاضریم برای تسهیل در زمینه ی گفتگوی منجر به نتیجه پیشقدم باشیم.

ضمن گفتگو در خصوص اشتراکات و موارد مورد علاقه ی طرفین در خصوص تحرکات اخیر رژیم صهیونیستی به رییس جمهور ترکیه یادآوری کردم حضور رژیم صهیونیستی در منطقه هیچ ارمغانی به جز فتنه انگیزی و ایجاد نا امنی نخواهد داشت.

آقای اردوغان در این دیدار ضمن ابلاغ سلام به مقامات عالی کشورمان سیاست نگاه به همسایگان را در دولت جمهوری اسلامی مورد تمجید قرار داد و اظهار امیدواری کرد که به زودی به تهران سفر خواهد کرد.
ایشان همچنین ضمن با اهمیت خواندن موضوعات مرتبط با فلسطین، قدس و مسجدالاقصی از دیدگاه ترکیه، فلسطین را موضوع مهم دنیای اسلام دانست و وحدت جهان اسلام در این خصوص را مهم خواند.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود


بقائی: طی روزهای آتی هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با طرف آمریکایی نداریم


جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید در عتبات عراق؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و استاندار کربلا


پنج نفر در تیراندازی شمال آلمان کشته شدند


گروهی از یهودیان بلژیک خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدند


تحلیل روز| "وحدت میدان‌ها"؛ روایت شکل‌گیری یک دکترین منطقه‌ای برگرفته از اندیشه رهبر شهید


اولین نشست کمیته مشترک عمان و ایران درباره تنگه هرمز برگزار شد


مرور مهم‌ترین عناوین گوناگون جهان در برنامه "عالمکم" + فیلم


گزارش العالم از جزئیات حادثه امنیتی در جنوب لبنان +فیلم


حشد الشعبی: تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی به درخواست دولت در عراق انجام می‌شود