فلسطین از جامعه جهانی خواست مانع حفاری صهیونیستها در مسجدالاقصی شود

يکشنبه 12 تير 1401
18:37
فلسطین از جامعه جهانی خواست مانع حفاری صهیونیستها در مسجدالاقصی شود وزارت امور خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین روز یکشنبه از جامعه جهانی و دولت آمریکا خواست با مداخله خود رژیم صهیونیستی را برای توقف حفاری در زیر و اطراف مسجد الاقصی تحت فشار قرار دهند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

وزارت امور خارجه فلسطین با انتشار بیانیه ای خواستار اتخاذ "موضع بین المللی برای توقف حفاری های استعماری در زیرمسجد الاقصی و اطراف آن شد" پیش از آنکه خیلی دیر شود".

این بیانیه همچنین خواستار مداخله فوری بین‌المللی و آمریکا برای توقف این حفاری‌ها و وادار کردن رژیم اشغالگرقدس به رعایت وضع موجود دراین مکان اسلامی و احترام به اختیارات و مسئولیت‌های اداره اوقاف اسلامی شد.

وزارت خارجه فلسطین همچنین حفاری های رژیم صهیونیستی را که توسط مقامات اشغالگر و ساختارهای اداری تابعه آنها در زیر و اطراف مسجد مبارک الاقصی انجام شده است، به شدت محکوم کرد.

براین اساس این بیانیه، حفاری ها مبانی اصلی ساخت مسجد را هدف قرار داده و با هدف تغییر "ویژگی های هویتی آن برای منطبق کردن آنها با روایات جعلی ، بی اساس و جاه طلبانه اشغالگران صورت می گیرد.

وزارت امور خارجه فلسطین با اشاره به ترک‌خوردگی و سقوط سنگ از ستون‌های مسجد ، نسبت به "خطرات در کمین مسجدالاقصی و به ویژه محل زیر نمازخانه جلویی آن ، هشدار داد و مسئولیت کامل و مستقیم این حفاری ها و ممانعت از تعمیر و نگهداری مسجد توسط اداره اوقاف اسلامی را بر عهده رژیم صهیونیستی قرار داده است .

روز جمعه، اداره اوقاف اسلامی فاش کرد که سنگ‌های ستون‌های مسجد قدیمی الاقصی درحال فروریختن هستند بی آنکه مشخص شده باشدت که علت این امر چیست.

0% ...

آخرین اخبار

پیام نوروزی پزشکیان: امسال به نوروزی نیاز داریم که وحدت را نشان دهد


هشدار مالزی درباره پیامدهای تشدید تنش با ایران


کنایه عراقچی به آمریکا در خصوص تکرار سناریوی ویتنام در ایران


هشدار عراقچی نسبت به برنامه‌های رژیم صهیونیستی برای حمله به زیرساختهای ایران


پیام نوروزی رهبر انقلاب به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۵؛ سال «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی»


سردار قاآنی: وحدت امت اسلامی مایه وحشت استکبار جهانی و صهیونیزم بین الملل است


رایزنی تلفنی وزرای امور خارجه چین و انگلیس درباره ایران


سپاه: موج ۶۸ عملیات وعده صادق ۴ با نمایش ترکیبی از اقتدار دریایی و هوایی انجام شد


واکنش عراقچی به تحقیر مسیح (ع) و ستایش چنگیز مغول توسط نتانیاهو


قالیباف خطاب به کشورهای اسلامی؛ خودمان باید سرنوشتمان را به دست بگیریم